novagodinaKad se kazaljke poklope, i otkucaju pola noci, ruku ti pruzit necu moci, zato saljem poruku ovu, i zelim srecnu Godinu Novu


Život je lep kad se živeti zna, zato uzmi sve što ti život da…Sreća je lepa i živi zbog nje, ne traži previše i imat ćeš sve…Od srca srecan Božić i srecna Nova godina!


Saljem ti stihove umotane snegom i dobrotom, saljem ti najlepse zelje u ovoj noci okupanoj lepotom, srecna ti bozicna noc, a radost i sreca sami ce doc!


Neka ti nova godina obasja dušu, ispuni je najdivnijim osjećajima i neka ti bog podari sve što nemaš a želiš i sačuva sve što imaš a voliš!!!!


Kad sat stane u pola noci ruku ti pruziti necu moci. Zato ti saljem poruku ovu i zelim SRECNU GODINU NOVU!


Na ovaj ekran bele boje ne mogu stati sve zelje moje, ali mogu stati 24 slova NEKA TI JE SRECNA GODINA NOVA!


Neka vam se ispune sve želje, da u miru i božjem blagoslovu dočekate novu Godinu! Sretna Nova godina!


DA imaš zdravlja i
Da imaš sreče,
DA se ostvare želje manje i veće,
DA zračiš vedrinom, a odbaciš tugu,
DA liniju života imaš dugu…
DA ti se snovi ostvare na javi,novogodisnje
DA lijepe misli imaš u glavi,
DA ti drage osobe budu dio sna i
DA ti sve u Novoj godini počinje sa DA.
SRETNA NOVA GODINA!!!


Dok poruku čitaš ovu igodinu čekaš novu iz mog srca ti primi želju-dočekaj je u veselju.Nek ti je živoz pun sreče i snova i nek ti je SRECNA GODINA NOVA


Puno radosti, osmeha i veselja i nek ti se ostvari svaka želja, da ti osmeh nikad ne napusti lice. To nisu sve želje tvoje drugarice. Koliko je želja na ovoj listi ne bi stalo, zato jednostavno sretna 2012. srce moje malo.


Upravo sam na vas ziro racun broj 2012 uplatila 365 dana zdravlja, srece i ljubavi. Puno radosti pri trosenju. srecna nova godina.


Obavestavam sve voljene prijatelje koji su mi poslali cestitku za 2011, da mi se zelje nisu ispunile i molim vas da mi za 2012 posaljete kes!


Zelim ti mir u dusi, sjaj u ocima, osmeh na licu, ljubav u srcu, srecu pored sebe.Da ti svaka zelja postane stvarnost a svaki pokusaj uspeh. Srecna Nova godina.


Sve tvoje nevolje, patnje, borbe i slabosti ostavi za sobom. Počni od ovog sekunda da misliš na bolje, život je kratak ne boj se nikoga, budi hrabar i voli, jer vredimo onoliko koliko znamo voleti. Od sveg srca ti želim sve najbolje u Novoj godini!


Zelim da sreca sa tobom koraca, da te prati ljubav od kamena jaca, da te ljudi vole i cene, da u zivotu ne znas za probleme. SRECNA NOVA GODINA!srecna-nova-godina


Nek ti zivot bude kao najsjajnija zvezda, u kome za tugu nikad nema mesta, neka java bude ostvarenje snova, uz najlepse zelje SRECNA TI GODINA NOVA!


To što nismo jedno pored drugog u ovom trenutku ne znači da u mislima nisam sa tobom. Brojimo zajedno: deset, devet, osam, sedam, šest, pet, četiri, tri, dva – Srećna Nova godina!


Znam da znaš šta ti želim. Srećna Nova godina.


Zamisli da si Deda Mraz. Koliko bi želja morao da ispuniš u novogodišnjoj noći? Al’ pošto nisi, imaš samo jednu obavezu – požuri, kasniš na proslavu!


U Novoj godini it želim da budeš moj!


Ja nisam ptica i ne znam da letim, a sve što mogu je …da te se setim! Nisam ni dobra vila i nemam njene moći…da ti ispunim želje u Novogodišnjoj noći. Nisam ni Deda Mraz koji poklone deli…ali sam neko …ko ti sve najlepše zeli! SrećnaNova godina!


U životu ti želim sve najbolje: zdravlja, veselja, ljubavi…bla,bla,bla…Dosta tih pizdarija! Želim ti neverovatan sex, takav da te infarkt strefi, želim ti da u pola manje radiš, a da te plaćaju tri puta više. Hiljadu ludih noći sa najludjim prijateljima. Ako ovo pošalješ na 10 adresa dogodiće se…ništa….kao i obično..ali barem ćeš uspeti da izmamišosmeh svojim prijateljima…:P


jelkaMožda je glupo slaviti vreme što prolazi,
ali je lepo radovati se novom što dolazi,
i zato ti želim u godini NOVOJ,
sve bolje i lepše nego u ovoj,
zdravlja, i radosti, pesme i smeha,
pomalo ludosti i oprostivog greha,
mudrosti za slogu, znanje za lovu
i lako ćeš preživeti godinu NOVU.


Želim vam samo ovo: kašiku snage, lončić radosti, kotlić uspeha, jezerce para, more sreće, okean zdravlja i ceo svemir ljubavi!


Zelim ti 12 meseci zdravlja, 52 nedelje uzivanja i srece, 365 dana bez nerviranja, 8760 sati sexa, 525.600 minuta lepih trenutaka, 31.503.600 sekundi ljubavi! Sretna nova 2012. godina!