To sto postojim nije rezultat prirodne selekcije vec toga sto Bog poseduje smisao za lepotu. A ti postojis…pa da jer Bog poseduje i smisao za humor!!!


Otis’o si, e pa nek’ si, nisi bio Bog zna sexy, svaka ti je nesto dala a ja sam te zajebala. Sunce sija i bez tebe, prema tome ko te jebe!!


Brzo se sakri, veceras dolaze djubretari.


U modi su mala auta mali motori mali mobilni telefoni za kratko vrijeme i ti ces u modu sa svojim mali mozgom!


Hajde da radimo ONO, bice tebi lijepo a i meni i nece nam biti prvi put… prvo cu ja TEBI, pa ti MENI, hajde da se…DOPISUJEMO!


Koja je razlika izmedju temperamentne i pedantne zene? Pedantna zena trazi dlaku u jajetu, a temperamentna JAJA U DLAKAMA!


U ovom trenu 3 milijarde ljudi radi, dvije milijarde spava, jedna milijarda se sevi jedino TI drkas po telefonu!


la,la,la,la,la,la,la,la,la,la,la,la,la,la,la,la,la,sta gledas pjevaj!

 

sexi-cica


Telekom vas obavjestava o novim uslugama seksa preko mobilnog: za KLASICNI pritisnite taster 1, za GRUPNI taster 2, za ORALNI taster 3, a za posebne zelje POZOVI MENE!


Dosao tip kod doktorice i kaze: “Pomozite mi, je*em, je*em, a nikako da se spusti. Sta mi mozete ponuditi?” Doktorica:” Stan i hranu!!!”

 


Seksualni odnos SRBINA traje 36 minuta. 5 minuta udvaranja,1 minut sam odnos i 30 minuta ubedjivanja da ce drugi put biti bolje.


Setala crvenkapa kroz sumu i naidje na Pinokia, zgrabi ga i baci na zemlju pa mu sedne na nos i kaze mu:” lazi Pinokio, lazi”!


Ne mogu da odolim kad te vidim.Polako zavlacim prst u tebe, zatim ga lagano izvlacim i lizem svu tvoju slast i tiho sapucem tvoje ime: ”NUTTELA”.


seksi-smsBili su emte, bemte i jebemte. Jednog dana oni se popickaju i zavrse u zatvoru. Emte dobije 5 godina, bemte 9 godina, a JEBEMTE DOZIVOTNO!!


…i tako na kraju godine u kojoj sam potrosio 365 kondoma, ja ih sve sakupim, istopim i od njih napravim gumu na kojoj pise: GOOD YEAR!


Zvuk koji ste upravo culi nije poruka,vec znak da je vasa UMNA aktivnost na minimumu,PREDUZMITE NESTO!!!


Prodajem kravu TURBO DIZEL, aluminijumske potkovice, TDI vime, platinijumski rogovi, titanijumski zubi. Cena 20000DM (Moze i zamena za konja koji cita ovu poruku)!


Stavi MOBILNI u picu i izvuci antensku zicu, vibraciju ukljuci da se pica ne muci ja cu te dugo zvati da ti pica ne pati. Tako jebe TATAMATA preko GSM aparata!


Volim kada me odnazad drzis,i polako pritiskas s preda,volim kada me punis po celu noc,kada ustanes ti na mene navuces kozicu..TVOJ MOBILNI…

 


Send this message to one person you love, one person you hate, one person you like and one person you wonna fuck with and think about why I sent it to you.

 


Dobro vece ja sam vanzemaljac i zivim u vasem telefonu to sto upravo stiscete su moja jaja sudeci po vasem osmjehu to vam se svidja pa vas molim da nastavite…


Falis mi cijeli dan.Jedva cekam da te vidim.Da udjes u mene. Da dodjem na tebe. Da spavamo zajedno i postanemo jedno. Voli te tvoja pidzama!


Lijepa plavusa dobrih proporcija trazi mladog, lijepog covjeka koji voli pare da mu proda 10 kubika drva.


Dodje jedan kod psihijatra i kaze: Dobar dan, ja sam Napoleon, ali ne dolazim zbog mene nego zbog moje zene, uvek tvrdi da se zove Mirjana.


1-dan bog stvori dan, a djavo noc, 2-dan bog stvori ljubav, djavo preljubu, 3-dan bog stvori brak, djavo sex, 4-dan bog stvori tebe, a djavo se samo nasmeja.:-)