Ne zaboravi zivjeti,danas zivjeti,misli i na druge koje moras voljeti,njima moras od sebe dati ono najbolje,ne zaboravi da ti je svaki dan darovan kao vjecnost.


Dalmatin

Kad sklopis oci svoje ja cu doci zlato moje, da Te ljubim, da Te mazim i cijele noci na Te pazim, da te cuvam od svih zala jer te volim sreco moja mala.


Trazio sam Boga da mi da cvijet, dao mi je vrt. Trazio sam Boga da mi da stih, dao mi je pjesmu. Trazio sam Boga da mi da srecu, dao mi je TEBE!


Da je zrno pijeska jedinica za ljubav, sve pustinje ovog svijeta nebi bile dovoljne da ti kazem koliko te volim!!!


Ja imam 3 stvari, sunce, mjesec, i tebe. Sunce za dan, mjesec za noc a tebe zauvijek andjele moj!


Ako postoji sjaj onda je to u tvojim ocima, ako postoji radost onda je to susret sa tobom, ako postoji bol onda je to zivot bez tebe ako je iko voljen onda si ti!


APEL : Traze se najlepse okice , bez dozvole su presle granicu prijateljstva bez dozvole ukrale moje srce. Poslednji put vidjene u prostorijama mojih snova!


Ti si prezent mojih misli a predikat moga srca. Moja infinitivna cula mi superlativno nalazu da cu s tobom imati dobar futur…

srculence


Veceras kad sklopis okice sanjaj o meni, jer mislim na tebe. Osjetices da su snovi najljepsi jer u njima zivis sa andjelima a ja sam tvoj anjeo cuvar!


Poslusaj me andjele. Idi kuda te srce vodi, voli i ljubi al znaj koga i koliko. Neka ti bol ne bude mjerilo ljubavi i na kraju zapamti samo cu te ja voljeti!


Kada ostanem sam kada me ostave svi, ja molim Boga da mi dodjes ti jer ti si mi sve ti si moj spas u meni tuga nestaje kad cujem tvoj glas !


Pred Bogom i tobom dusa mi je cista vjerujem u tebe vjera mi je cista i kad bi me sada raspeli ko Hrista moja bi te ljubav grijala sa krsta!


Neka najljepsi stihovi pocinju imenom tvojim, imaj toliko srece da te i andjeo cuvar sanja da se za tebe ne brine i boji jer zna da te cuva onaj ko te voli!


Veceras cu brojati zvijezde i najljepsu cu pokloniti tebi a u ponoc uz zvijezdu padalicu pozelecu da budes srecna i da me se u snovima sjetis. Laku noc


Duboko vjeruj u ono sto zelis i zapamti izgubljeno je samo ono cega smo se odrekli. U zivotu pozeli samo samo jedno da ne volis izgubljeno i ne izgubis voljeno!


Stavi pod jastuk ime moje nek ide s tobom kroz snove tvoje nek te cuva od svake boli i nek se za tvoju srecu moli..i nek ti kaze koliko te volim…


Jedan savjet- CUVAJ SE, jedna molba NE MIJENJAJ SE, jedna zelja NE ZABORAVI ME, jedna laz NE VOLIM TE i jedna istina STRASNO MI NEDOSTAJES!papigica_plava


Kazu da se covjek ujutru budi najcistije duse koja ceka da je oblikuje buduci dan i uvijek priusti sebi da ti prvo dobro jutro pozeli neko ko te voli. DOBRO JUTRO!


Ako te valovi zivota nekad odnesu od mene daleko sjati se ovih rijeci : NEGDJE,NEKAD i NEKO. Ne tuguj nego tjesi sebe jer ja cu uvijek misliti na tebe…


Volim da te biram,da te gledam , da te nerviram, da ti mozak ispiram, volim da te pazim, mazim,razmazim, da te zarazim, ne volim da te molim ali volim da te VOLIM…


Zivot je prah kojim ides, Tuga je noga kojom krocis, srce je oko kojim gledas a ljubav je ono sto srcem volis…


Daj mi tvoje usne da na njima gorim daj mi tvoje srce vidis da te volim.Daj mi tvoju ljubav naka bude moja daj mi svoju ljubav sudbina sam tvoja…


Kad srce razum savlada, kad u dusi kaos zavlada kad neznam sta cu od sebe,otkucam broj i nazovem tebe. Digni slusalicu i kazi MOLIM a ja cu LJUBAVI JA TE VOLIM…


Moje srce je kraljevstvo ne poznajes njegove granice, a ipak si njegov kraljljubav-je-sve