Uzmi pistolj, otvori vrata od spavace sobe, ubi njega, ubi i majku, sad baci pistolj kroz prozor u bazen…Sta nemas bazen? Da li je ovo 06415879.. Izvinite molim vas…


Kada mi je deda umro,ostavio mi je tri jutra marihuane, ako hoces mogu da ti dam da mi popusis jedno jutro.


Volim kad ne biras mesto i vreme, kad si sa mnom dan i noc, kad me neprestano posmatras, kad me diras tamo gde se palim…tvoj TV.


Zelim da te odvucem u krevet, da te lomim, da te preznojim,da te tako obuzmem da se treses dok me imas, da ti telo gori….tvoj grip.


Otkada se nismo…nisi ni ti dugo…a ni ja nisam dugo…bas bi se mogli kad vec dugo nismo…stvarno bi se mogli vidjeti…


Vas GSM operater od sada vase pozive obracunava po drugacijoj tarifi.Zavisno od vaseg seksualnog zivota. Manje sexa manji racun. Oho, cestitamo! Pa vi zovete dzabe.!


Ovo je mis dobar mis nacin mis da mis idiot mis mis bude mis mis zauzet mis dva mis minuta. Sada poruku procitaj bez reci MIS!!!


lepo je…ptice to rade, leptirici to rade, cak i pcelice to rade. Da li zelis da i mi to radimo?? Zaboravi…, ljudi ne mogu da lete!!:)


Ja nisam pjesnik slomljenog srca, ja sam onaj sto curu ti prca.Ovo su rijeci u stihu i prozi, nabio ti mojoj kozi. Izvini za ovo malo rime popusi svima u moje ime.


bezobrazni-sms

Prodajem kolor televizore, radio aparate i potkovice za konja koji ovo cita.


Sta bude kad se sudare dvije plavuse. RAZBIJE SE OGLEDALO.


Zelim da…Kad bi ti i ja…No,kad bi nas dvoje…Ne treba niko znati…Mogli bi onako skrivecki…Sasvim tiho… Gledati POKEMONE!!!


If your life dosn`t make a point, fuck it and take a joint!!! Poruku nam salje Emina!


Danas se snima emisija o ljepotama vaseg grada, zato vas molimo da danas ostanete kod kuce, unapred zahvalna RTRS.


Sta je zena u ekonomskom smislu? Ona je nisko lezeci objekat u koji muskarac polaze svoj visoko stojeci kapital uz tekuce kamate, nakon 9 mjeseci dobije profit.


Ti na cebe konj na tebe cik pogodi ko te jebe ..??                         seksi-cica


Pogledi se muski kupe na tvoje fino dupe, svako srce ludo kuca jer bih htjelo da te tuca, imas oci zavodnicke hoces li mi dati pi***?


Upozoravamo vas da nema straha da se zarazite od kravljeg ludila jer ste vi jedna obicna svinja!!!


Najbolji TV je zena! Naprijed 2 dugmeta, nazad zvucnik, a u sredini ekran. Mjesecno emisija u boji. Ako to slucajno izostane, onda je netko sjebo aparat !!!


Tvoji zubi su kao biseri, ne blistavi nego rijetki, noge su ti kao u srne ne vitke nego dlakave, ali ipak imas nesto sportskog u sebi! Glava ti je kao balon!