O Sanjalici

Ideja za sajt na kome ste, rodila se pre 11 godina kada smo zakljucili da su u danasnje vreme upoznavanje, druzenje i ljubav postali pravi problem mnogima od nas.

Predugo se i previse radi, zivot je pun obaveza i stresa, tako da mnogi nemaju energije ni volje za izlaske, druzenja, mogucnost da upoznaju pravu osobu za sebe, nekoga za koga znaju da negde postoji, ali su mozda izgubili volju da ga traze.
Sve u svemu, primetili smo da su se ljudi povukli u sebe, da manje izlaze, manje se druze da teze ostvaruju poznanstva i uzivaju u ljubavi.

Stoga smo za sve vas napravili Sanjalicu, da ona bude mesto gde ste uvek dobrodosli, gde za vas uvek ima pravog drustva, dobre zabave, gde uvek imate nekoga ko bas vas ceka i ko vam se raduje. Hteli smo da sanjalica bude mesto gde cete svoje vreme provesti na pravi i kvalitetan nacin, zabavljajuci se, upoznajuci druge ljude, razmenjujuci misljenja, saznajuci nesto novo svaki put, uvek se tesko odvajajuci i rado vracajuci. Hteli smo da pronadjete i imate one koji su za vas uvek tu. I onda kad ste srecni i onda kad niste i onda kad vam sve ide od ruke, ali i onda kad vam niste ne ide i kad vam treba drustvo i podrska.

Sa zadovoljstvom smo pratili kako nas iz dana u dan ima sve vise i vise, kako se na forumima otvaraju nove teme, kako se ostro ali fer diskutuje, kako se radjaju simpatije, kako nam chat postaje sve veci i bucniji, kako dovodite svoje prijatelje, jednom recju kako se nas san ostvaruje i kako je vama u nasem drustvu lepo i zabavno.

Budite i dalje sa nama, ocekuju vas brojna lepa iznenadjenja.

Sanjalica