ovanOVAN 21.3.-20.4

Ovan – Svađalice i galamdžije, uvek željni komandovanja i dernjaju se po čitav dan. Stalno im nešto smeta, konstantno traže krivu Drinu za ispravljanje. Nikad im nije dosta hrane, jedu kao da su iz Afrike stigli.

bikBIK 21.4-21.5.

Bik – Uspavani i dosadni, smorili bi i samog sebe kad ne bi odmah zaspali. Lenji su do zla boga, i samo razmišljaju kako da se obogate, da bi mogli još više da se izležavaju.

blizanciBLIZANCI 22.5-21.6

Blizanci – Površna blebetala i tračare. Zrelost im je na nivou deteta od 5 godina. Beže od odgovornosti k’o da ih ona juri sa štapom. Uvek misle da su najpametniji i samo oni u pravu.

rakRAK 22.6-22.7

Rak – Izgubljeni i u svetu i u svemiru. Žive u iluzijama, plaču i vređaju se po ceo dan. Izgledaju kao da ih možete gaziti dok ne crknu, a zapravo su sebičnjaci, koji hoće da vam nakače omču oko vrata.

lavLAV 23.7-23.8

Lav – Kompleksaši prve vrste. Samopouzdanje im zavisi od tuđih pohvala. Tripuju se da su mnogo bitni, a kad ih masa kulira, trče kući da plaču. Preterano energični i bukvalno dave sve oko sebe.

devicaDEVICA 24.08-23.09

Devica – Večita gunđala, i nikad im ništa nije po volji. Ogledalo ne ispuštaju iz ruke, čak ni kad čiste stan i drljaju prašinu. Ako nekog ne kritikuju, onda nešto perkaju i slažu, totalni neurotičari.

vagaVAGA 24.9-23.10

Vaga – Neodlučni stvorovi, lakog morala. Flertuju i dok spavaju. Jedini u Zodijaku su predstavljeni u vidu stvari, umesto živog bića, što dovoljno govori o njihovoj osećajnosti.

skorpijaŠKORPIJA 24.10-22.11

Škorpija – Sadisti sa urokljivim očima. Večito na ivici depresije. Perverznjaci, koji po čitav dan razmišljaju o seksu, ili kuju zli plan osvete jer im je neko u prolazu stao na nogu.

strelacSTRELAC 23.11-21.12

Strelac – Umišljeni pametnjakovići i filozofi, a glupost koja izlazi iz njihovih usta je nemerljiva. Ceo život beže od ljubavi, te ne čudi što je najveći broj samaca rođen u ovom znaku.

jaracJARAC 22.12-21.01

Jarac – Napaćene duše koje uvek misle kako je njima najteže. Agresivni i nadrndani snobovi, sami sebi teški a kamoli drugima. Drveni prema svima, sem sebi. Ceo život pate za titulama.

vodolijaVODOLIJA 22.01.-19.02

Vodolija – Ludaci sa totalnim nesmislom za boje i modu. Lelujaju uokolo, šnjucaju i dave beskrajnim pitanjima u papagajskom odelu. Čudaci, koji i sami sebe iznenađuju.

ribeRIBE 20.02-20.03

Ribe – Plačljivci, opsednuti time šta drugi misle o njima. Žive u svom svetu, ali su vešti manipulatori sa podvojenom ličnošću. Podmukli, dvolični i licemerni, i uvek im treba da ih neko vodi kroz život.