Niste jedini kojima prekid ljubavne veze izgleda kao smak sveta… Ili mozda na to ne gledate tako crno? To, moguce je, zavisi i od Vaseg horoskopskog znaka. Proverite…

Ovan (21. mart – 20. april)

Pati puno više i duže nego što će to ikada pokazati. Na prvi pogled pripadnici ovog znaka izgledaju kao da im nije stalo i da uopšte ne osećaju ljubavni bol, ali istina je da pate neizmerno i beskonačno. Povući će se u sebe i samo će retkima pokazati kako se osećaju.
Kako će preboleti: Kada prođe “drama” hrabro će krenuti u nove pobede, jer – zašto bi zbog jedne propale veze pustili da život prolazi?!

Bik (21. april – 20. maj)

Ceni mir i udobnost duge veze. Pravi Bikovi dobro će razmisliti pre nego što odluče prekinu odnos sa partnerom. Ako postoji i najmanja sitnica koja je može održati vezu u životu, sigurno se neće odlučiti na prekid.

Kako će preboleti: Ako se desi najgore vrlo brzo će “uletiti” u novu vezu u kojoj će na silu stvoriti sklad i harmoniju.

Blizanac (21. maj – 20. jun)

Oni od svih znakova najlakše podnose prekid ljubavne veze. Koliko god pričaju da im je teško, oni poseduju sposobnost da brzo zaborave ružne stvari koje su im se događale.

Kako će preboleti: Vrlo brzo nakon prekida pravog Blizanca pronaći ćete kako osvaja neku novu simpatiju!

Rak (21. jun – 22. jul)

Oplakuje i žali zbog prekida iskreno i dugo. Kada se raspadne veza, Rak ima osećaj da se raspao celi njegov svet koji više nikada neće moći da sastavi.

Kako će preboleti: Jedino što može da mu olakša patnju je nova simpatija koja će pokazati razumevanje za stanje njegove duše. Bez obzira koliko prekid bio bolan, nikada neće oprostiti neveru.

Lav (23. jul – 22. avgust)

Teško pokazuje osećanja, tako da vam sigurno neće pokazati koliko ste ga povredili, jer bi to za jednog Lava značilo manjak samopoštovanja. Taština je ono što najteže leči, pa kada osete da je kraj blizu, ishitreno će da ostave partnera samo zato da im se ne bi dogodilo da oni budu ostavljeni.

Kako će preboleti: Nisu zlopamtila tako da im loša iskustva neće uništiti veru u ljubav. Oporaviće se kada nahrane svoju sujetu.

Devica (23. avgust – 22. septembar)

raskid, horoskop, znaci

pixabay.com

Nisu jako emotivne, ali se čvrsto vežu za ljude i to je razlog zašto teško podnose prekide. Raspad veze doživljavaju kao da im se srušila kula koju su dugo gradili. Promenu životnog prostora i kruga Device doživljavaju kao lični neuspeh.

Kako će preboleti: Proćiće malo vremena, a Devica će sabrati svoje misli, složiti kockice i nastaviti dalje. Rutina je ono što pripadnike ovog znaka vraća u život.

Vaga (23. septembar – 22. oktobar)

Vole harmoničan odnos bez svađa tako da će, kad osete da su stvari izmakle kontroli, sami prekinuti vezu. Ovaj znak voli da uživa, pa ljubavni odnos ima smisla jedino dok je pun užitaka.

Kako će preboleti: Karakteristično za Vage, posebno muške, je strast za koketiranjem, pa se često nađu u ljubavnim iskušenjima. To je ono što će ih vratiti na kolosek.

Škorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Vrlo teško i bolno preživljava prekide. Vreme provode u analiziranju veze ne bi li na vreme otkrili poteškoće koje bi mogle da ugroze njihov partnerski odnos. Škorpija nikada neće sebe optužiti za probleme, uvek je kriva ona druga strana.

Kako će preboleti: Prikrivaće osećanja, praviće šale na svoj račun, dok će u sebi patiti. Posle ljubavnog brodoloma, nije isključeno ni da se nikad više ne oporavi.

Strelac (23. novembar – 21. decembar)

Lako preživljavaju prekide iako se na prvi pogled čini da padaju u depresiju iz koje nema povratka. Oni, ipak, pre svega misle na svoju sreću, pa će malo kome dopustiti da ih povredi.

Kako će preboleti: Užasno su egocentrični, pa ako ih voljena osoba ostavi, mogu da postanu pravi gnjavator koji će hteti da obnovi vezu po svaku cenu.

Jarac (22. decembar – 19. januar)

Stidljivi su i vrlo teško pronalaze partnera. Kada im se to jednom dogodi, teško da će raskinuti postojeću vezu. Kada se to ipak dogodi teško da će sa bilo kime podeliti svoju tugu. Radije svoje krize rešavaju u tišini svoje sobe.

Kako će preboleti: Osamiće se i razmisliti o svemu. Kada se oporave biće spremni za nove životne izazove.

Vodolija (20. januar – 18. februar)

Raskid ih navodi da dugo analiziraju propale veze, ali sagledaće je iz svih uglova i prihvatiti svoj deo krivice. Vodolije veoma teško zaboravljaju, pa nisu baš skloni opraštanju iako to nikada neće priznati.

Kako će preboleti: Vreme leči sve je izreka stvorena za pripadnike ovog znaka.

Riba (19. februar – 20. mart)

Kada je kraj ljubavi, onda je sve palo u vodu. Posle raskida za Ribe sledi dugo razdoblje prihvatanja novonastale situacaije i ideje da su napuštene. Zatim sledi dugo razdoblje plakanja u društvu srodne duše koja će im pružiti rame za plakanje.

Kako će preboleti: Sa prijateljima će provesti sate i sate u razgovorima o propaloj ljubavi.

Izvor: zena.blic.rs