Upoznavanje, druzenje, zabava
Ljubavni horoskop 2015. godina

Dobrodošli na Sanjalicu Uloguj se  |  Registruj se  |  Zaboravljena šifra Clanovi Online: 15


Horoskop

» Dnevni horoskop
» Smešni horoskop
Horoskopski znaci surovo realno opisani :)
» Horoskopski znaci
Osnovne karakteristike znakova
» Indijski horoskop
Indijski horoskop je mnogo tacniji od zapadnog ,jer se pomera tacka precesije unazad za 23 i nesto stepena...dakle, i podznak se pomera i svaki vrh kuce posebno, svaka planeta i td...mnogo je tacnoiji. . U zapadnom horoskopu se ne uzima u obzir ta tacka precesije i racuna se kao nekad,za vreme Rimljana ......mozda u vasim tabelama horoskopskim imate i oznacenu ajanamsu...to je ta tacka .Polozaj Zemlje se potpuno razlikuje od polozaja pre nekoliko hiljada godina...
» Indijanski horoskop
Američki domoroci su se uvek trudili živeti u skladu s prirodom i
njenim promenama. U indijanskom horoskopu znakovi su vezani
za životinje. Čije su karakteristike i način života idealne za
simbolizovanje i ljudskih osobina. Evo paralele izmedju indijanske
i nama poznate astrologije.
» Ljubavni horoskop
Na sve strane suvoparan splet događaja koji vas očekuje!
Zodijak vam može otkriti mnogo više i pružiti vam zanimljive savete koje treba primeniti u muško - ženskim odnosima. Evo neke male tajne velikih majstora astrologije koje vam mogu omogućiti put do njegovog/njenog srca.
» Unakrsni horoskop
Saznajte nešto više o svom horoskopskom znaku i
kako se sažete sa ostalim znacima
» Horoskop i zdravlje
 Grana astrologije koja se bavi uticajem nebeskih tela na zdravlje zove se astromedicina. Astralni znakovi redjaju se od vrha tela naniže po istom redu kao i u Horoskopu.
Tako Ovan ravna glavom, Bik vratom, Blizanci ramenima i gornjim tijelom pršnog koša, Rak grudima, Lav srcem, Vaga i Djevica središnjim delom tela, Škorpion s polnim organima, Strelac bedrima, Jarac kolenima, Vodolija potkolenicama, a Ribe stopalima.
» Kineski horoskop
- Kinezi su godine nazvali po životinjama i tako je nastao kineski horoskop.
- Ipak ovaj horoskop je veoma složen i zasniva se na starom zemljoradničkom kalendaru.
- Osim 12 životinja, u kineskom horoskopu postoje i elementi (Voda, Drvo, Vatra, Zemlja i Metal), sati (12 perioda od po 2 sata), pravci, stene, meseci i sezone
» Zodijacki znakovi i govor tela
Zodijački znakovi mogu da se prepoznaju po izgledu i karakterističnom držanju, ali i govoru tela koji je povezan s četiri elementa - vatrom, zemljom, vazduhom i vodom
» Keltski horoskop
Sa kog drveta si pao? Pronadji tvoj rodjendan i tvoje drvo. Ovo je prilicno zanimljivo i prilicno tacno. Potice od starog verovanja u keltskoj mitologiji.
» Tibetanski horoskop
- 12 puteva do mudrosti, saznajte sta ste bili u proslom zivotu.
» Mitologija i horoskop
Horoskopski znakovi kroz mitologiju
» Feng Shui Astrologija
Opisi zvezda i transformacija koje one predstavljaju cine jedno dubinsko znanje, zasnovano na hiljadugodisnjim opservacijama ljudskog zivota i ponasanja. Drevni mudraci su uticaj Pet elemenata, odnosno devet Qi, prepoznavali u nasoj konstituciji, u onome sto volimo ili ne volimo, u nasim cudima, vestinama, umecima i teznjama... Sistem Qi devet zvezda je multidimenzionalni astroloski sistem kojim se stice uvid u kvalitet Qi koja je dominirala u vreme naseg rodjenja. Ova Qi, takozvana primarna ili konstituciona Qi, u sebi krije nase potencijale, ali i govori o nasoj konstituciji i odnosima sa drugim ljudima (sa kim se dobro slazemo, sa kim ne).
 


Smajlići
Pravila minichataSve o Pančevu

|  O nama  |  Uslovi korišćenja  |  Često postavljana pitanja  |  Marketing  |  Kontakt  |
Vesti | YuPortal
Copyright © 2005-2014 by Sanjalica.com