Obaveštavam korisnike da je servis za pružanje emotivnih usluga zatvoren.
zatvorenoNe, neće više raditi, potražite drugi.
Nema više pružanja podrške svakom ko naiđe.
Nema krpljenja tuđih srca, pokidanih nesrećnim ljubavima.
Nema peglanja tuđih trauma, koje su neke druge žene za sobom ostavile, kad su te iste muškarce napuštale.
Nema mog ramena sa velikom, mekom naramenicom, koja upija muške suze zbog bivših vremena.
Gospođa Nezainteresovana? Da, ta sam. Ona predhodna, što je imala strpljenja za vaše komplekse, tužne priče ostavljenih i prevarenih, više nije na ovom broju. Ne, ne znam gde je možete naći. Pokušajte da stanete pred ogledalo i pričate sami sa sobom. Sipina kost nije obavezna, ali stavite neki keksić. Kao nagradu što postajete dobi prema onom koga u sebi krijete a on uporno izviruje iz svake vaše rečenice. Tužni ste? Nesrećni? Žao mi je. Moraćete sami sebe da popravite, ili da potražite neku drugu serviserku. Ruka nade, koju ste u ovom servisu mogli besplatno da dobijete, beskrajno slušanje i čitanje, držanje za ruku dok grme traume u vama… Nije više dostupna.
Šta se desilo? Ništa. Nema više. Savete od sad dajem samo u slučaju da nekome život zavisi direktno od toga, a i onda ću da razmislim. Kad budem htela da budem besplatna emotivna podrška za nečije tuge, radiću u humanitarnoj organizaciji. Baviću se decom ili starim osobama. Iz srca. Skrhanim mužjacima više ne.
Ne vole vas vaše žene? Ne razumem se u to. Imate traume iz detinjstva? Rešite ih pa idite dalje. Ostavljaju vas? I ja vas ostavljam. Ja sam samo žena i tako možete prema meni da se ophodite. Da dajete koliko dobijete.
Ne, neću u kutijici da vam donosim koh od griza, isti kakav vam je mama pravila kad ste bili mali i uplašeni od čudovišta pod krevetom. I ja rasterujem svoja čudovišta sama. Drekom, uglavnom. Rečima: “Izađi da se borimo, jedan na jedan!” i čudovišta nestanu. Ne, nije magija. Samo volja da se čudovište otera, a ne da se strahom hrani.
Imate probleme? Imam ih i ja. Rešavam ih, a vi? Da, tako je lakše. Zona komfora se najbolje ograničava lastišem. Da, znam, jebiga. Potražite neku koja je raspoložena da vas nuna. Ja nisam. Svoje dete sam odgajila i na noge postavila. Za ovaj kosmos od mene je dosta.
Ne, ne možete prići ni da pitate.
Servis je izgoreo.
Vatra je to. Stihija. Nagomilavanjem vaših toksina je inicirana a jednom iskrom potpaljena.
Da, dobro ste čuli. Za mnogo toga je jedna iskra dovoljna.
Nemojte više da dolazite.