Prvo je potrebno da otvorite nalog. Idite na

[Registruj se], tu unesite željeno Korisničko ime (nick), unesite ispravnu email adresu, jer u slučaju da zaboravite šifru ili imate bilo kakvih problema, a uneli ste neispravan email, nećemo moći da vam pomognemo, takodje nećete biti u mogućnosti da primite verifikacioni mail, bez kog ne možete ništa da radite na sajtu. Ispunite ponuđena polja od kojih su obavezna lozinka, datum rodjenja, pol, tražim osobu, zemlja, email, grad, opišite sebe i kako zamišljate idealnog partnera. Pročitajte Pravila sajta i ukoliko se slažete sa njima kliknite na Registruj se.
Zatim idete na email adresu koju ste uneli pri registraciji i potrazite mail od sanjalica.com. Ukoliko nije u inboxu, pogledajte da li je možda u Junk ili Spam. Kliknite na link koji vam je poslat u emailu. Sada ste aktivirali vaš nalog.
Sledeće sto treba da uradite je da se ulogujete. Unesite korisničko ime i lozinku koju ste odabrali i kliknite na Ulogujte se. Vi ste sada običan korisnik. Kao običan korisnik imate ograničen pristup, da bi ste imali pristup svim opcijama kao i ostalim članovima potrebno je da unapredite nalog, tj. da postanete Napredni korisnik. Kliknite na Postanite napredni korisnik i otvoriće vam se stranica za kupovinu.

Ako ste korisnik Telekom-a kliknite na 064/065 polje.Ako ste iz inostranstva kliknite na Sve zemlje sveta. U odgovoru dobićete sms sa šifrom koju je potrebno uneti na dnu iste strane za učlanjenje (kod ključića). Kliknite na “Dalje”. Slanjem šifre automatski ste Napredni korisnik. Ukoliko imate bilo kakvih problema sa šifrom javite se na sledeći mail: sanjalica.admin@gmail.com , u mailu detaljno opišite problem.