Baby natalna karta

Vi se nalazite ovde:://Baby natalna karta

Baby natalna karta

horoskop, natalna, karta, bebe

ODLIČAN IZBOR POKLONA

Baby natalna karta je odličan izbor poklona za sve koji su zakoračili u ulogu roditeljstva. Ako je neko od članova vaše porodice ili neko od vaših prijatelja dobio prinovu, evo korisnog poklona za njih. Poklonite vodič za odgajanje detata – vodič koji za vas pišu najbolji astrolozi iz Srbije sa višegodišnjim iskustvom u izradi natalne karte.

porodica, horoskop, bebi, karta, natalna

pixabay.com

NAMENJENA RODITELJIMA

Baby natalna karta nije samo odličan poklon za mnoge prilike. To je i savršen priručnik za odgajanje deteta i prva pomoća za svakog roditelja.

Roditelji, ovo je natalna karta vašeg mezimčeta, ali je namenjena BAŠ VAMA! Njena svrha je da vam pomogne da bolje razumete ponašanje, osobine, veštine i snove vašeg deteta.

SAVRŠEN PRIRUČNIKkarta, natalna, prirucnik

Baby natalna karta govori kako da svoje dete izvedete na pravi put, da ga navedete da neguje vrline, ispravlja mane, prati svoje snove i razvija talente koje ima.

Zahvaljujući ovom priručniku dobijate mogućnost da upoznate želje i sklonosti vašeg deteta pre nego što ono progovori i prohoda.

Agencija Via Veritas sarađuje sa brojnim renomiranim astrolozima u zemlji i inostranstvu.

Marina Todorović Astrolog

Natalnu kartu za vaše dete izrađuje Marina Todorović, astrolog sa dugogodišnjim iskustvom u izradi natalnih karti. Profesionalno se bavi astrologijom od 2003. Godine. Veliko iskustvo stekla je radom u astrološkom centru i svakodnevnoj komunikaciji sa brojnim klijentima. Analizirala je natalne karte poznatih ličnosti za brojne časopise. Izrađivala je horoskope za više dnevnih novina i nedeljnika. Autor je mnogih tekstova sa tematikom astrologije.

Marina Todorović se posebno istakla u izradi dečijih horoskopa i u usmeravanju klijenata na povoljne periode za proširenje porodice.

obradujte vama drage osobe!

PORUČI

SAMO NA NAŠEM SAJTU PROMO KOD SAN30 sa kojim dobijate neverovatnih 30% popusta na cenu! Iskoristite ga još danas!

2018-11-15T17:38:53+00:00Horoskop|0 Comments

About the Author:

Osnivac Sanjalice

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Najviše ste gledali

June 2019
M T W T F S S
« Dec    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930