|
Meni
Sanjalica.com |
Moderator: Sanjaličari
Pravila foruma
************** Radi kvalitetnijeg boravka preporucujemo da procitate PRAVILA FORUMA Pretrazite sadrzaj po raznim osnovama uz pomoc nase PRETRAGE
Vase muzicke zeljeKazite koje bi pesme voleli da imate pa cemo zajedno pokusati da ih nadjemo...
Dokle seže ljudska glupost !?
Vec par dana trazim od Djoganija - Kralj diskoteka , ali nikako da nadjem , samo neki snimak sa radija ...
Moze li ko da mi pomogne? Niko nije rekao da je lako biti roditelj, sad znam i zasto ![]()
Evo pesme!!!!Posto je pesma radjena kod jednog mog drugara u studiju, ja sam medju prvima dobio pesmu!
Evo vam link pesme: http://rapidshare.de/files/27258267/Djo ... _.mp3.html Ako vam treba jos nesto javite se na mail! djiggy@SCnet.yu Puno pozdrava i dobre muzike!!!! Igor Stefanovic Dj IggY Posto sam ja skoro otvorio televiziju sa drugom, treba li bi i nama spotovi! Tako da... ako je neko za razmenu spotova, neka se javi na mail djiggy@SCnet.yu
Preferiramo originalne spotove (narodne muzike),a ne skidane preko tv kartice! Pozdrav svima!!!! Re: Vase muzicke zeljeJavljam se po prvi put da vas pitam kako mogu da skidam sa download i to nasu muziku i spotove na sanjalica.com pa bi volio da mi odgovorite na moje pismo!
Elvir
Pink Floyd,Slade,Jamiroquai,Tangerine dream,Celene Dion(album),Santana,Eric Clapton,Alice Cooper,Boy George,i da, kad sam vec kod "derpe/a",nikako ne mogu da pronadjem onog celavog visine metar+shumska jagoda,prepevava starije Disco-hitove i ima malo komplikovano ima i prezime.Znam kako se zove samo kada ga negde procitam(prepoznam).
Dakle zahvalan sam ko god nadje nesto od ovog,navedenog,a posebno ovo poslednje!(nimalo lak zadatak).
Re: Vase muzicke zeljeSve od Oliver Mandica.
Fali mi: Slobodan i svoj, Ona voli Kurosavu, Ja sam lud, Imam prazan stan.................. Pomozite ako mozete!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hvala unapred.
Forum Statistika