|
Meni
Sanjalica.com |
Moderatori: sokili, Sanjaličari
Pravila foruma
************** Radi kvalitetnijeg boravka preporucujemo da procitate PRAVILA FORUMA Pretrazite sadrzaj po raznim osnovama uz pomoc nase PRETRAGE
20 Posta
• Stranica 1 od 2 • 1, 2
Nisam sklona avanturama.
Desavalo se da se pojavi tako neko gde je hemija momentalna...ali nikako. Uvek sam ih odbijala i tako ce i biti. Ne kajem se sto nista ne bude. ...emocije su divlji konji...
Ne verujem da bi nesto bilo, posto meni treba vreme da sve izvazem
____________________ There`s no rules today!
Takodje...
Desavalo mi se da dozivim to,al ipak sam ja od onih koje prvo poslusaju razum pa srce.............
Nisam devojka koja vara,i smatram da to moj decko ne zasluzuje............ Kajanja nema.....i ne bi trebalo da ga bude,ako smatram da sam uradila ispravnu stvar.......
Jao ne znam... Ako me ta osoba STWARNO jako priwuce mozda i bude neshto, ali ne znam... Swe shto radim, radim ne razmishljajuci, u brzini, pa moze da bude swashta ali i nishta...
I’m here without you baby,
but your still on my lonely mind, I think about you baby, and I dream about you all the time. I’m here without you baby, but your still with me in my dreams, And tonight it’s only you and me...
I svima bi bilo bolje kad bi samo sebi dali i par sekundi da razmisle o nečemu. Kasno je se posle kajati, prevare ni Dunav ne opra.
Hemija je pogubna po mene!!! ![]() Closed off from love I didn't need the pain,once or twice was enough and it was all in vain.Time start to pass before you know it you're frozen.
But something happened for the very first time with you...
sve zavisi od toga u kakvoj sam vezi, jer se nikad nebi ozbiljno vezivao s osobom koja mi ne odgovara, a osoba koja mi odgovara nebi voleo da je povredim.Bio sam veoma cesto cak i u situacijama kada nisam imao ozbilnu vezu da sam imao vise devojke tako da je sve to relativno kao i uslovi prevare koji zavise od mnogih cinjenica i mogucnosti.
Jesam, prevarila sam dechka. Bio je na moru,a zajedno smo bili 5 dana, pa to ni nije veza, ali nije bitno, ipak se smatra da sam ga prevarila.
Ali shta je to? Moj dechko meni nishta nije znachio, bio je tu kao prolazna avantura i izlaz iz jedne teshke veze. Sigurna sam da ni ja njemu nishta nisam znachila. Vratio se sa mora...i...prichao je svima kako je mene varao tamo, kako je bio sa svakom sa kojom je stigao. Ja sam svoje dogadjaje pretjutala, pretjutala sam ih svima, stid me je. Ja nikoga nisam povredila time, ali ipak to nije neshto chime se ponosim. Da sam bila u vezi sa dechkom koga sam volela i koji me je poshtovao, znam da mi se to ne bi desilo. "Ljubav nije ni obaveza, ni duznost. Nije ono o cemu nas uce romanticari. Ljubav jednostavno jeste." P. Koeljo
Ovo je jedan od razloga zasto ne idem na zurke kad njega nema. Jednostavno sam svjesna da se moze desiti, ne znam bih li odolila (vjerovatno ne bi) i kasnije bih se samo pitala je li mi to stvarno trebalo.
"I don't suffer from insanity, I enjoy every minute of it":D
uhhhhh...
mislim da sam ovu temu trebao da preskocim...... nisam sklon prevarama....valjda... ne volim nikoga da povredjujem....verovatno bi se posle kajao... ali ako je hemija momentalna, onda bi trebalo da je to ta osoba sa kojom bi trebalo da budem... nesposoban za potpis...
pa ako bas bas pozelim to i budem sigurna da hocu onda ce se nesto desiti,ali odmah sebi zacrtam da ne sme nista da mi znaci u buduce...a ako to ne uradim uvek bih se pitala sta bi bilo da jesam i sta sam propustila?uvek iskoristim sve sto mi zivot pruza..jednom se zivi...ups..
volim ga,volim nju,volim sve osim tebe...ti nosish kishu...Ovaj grad-volim ga ali dalje cu bez tebe..NE ZNAM GDE I SKIM CU...
ja sam uvek za avanturu, nemam obicaj ni za sta da se kajem itd...
"Don't let yourself get attached to anything you are not willing to walk out on in 30 seconds flat if you feel the heat around the corner."
Hm...Hemija je trenutna stvar koja dolazi od nasih tela, bez obzira sta mi mislili, jednostvano telo reaguje na blizinu istog, naravno ne bilo kog,i to je po mom nekom razmisljanju trenutna reakcija, ako se nista ne desi u datom momentu, ne postoji neka velika mogucnost da se pitas sta bi bilo kad bi bio...
Nisam za to...kajala bih se da sam to uradela, a ne sto nisam... "Rasirio sam snove pred tvoja stopala
hodaj lako, jer hodas po mojim snovima."
20 Posta
• Stranica 1 od 2 • 1, 2
Forum Statistika