|
Meni
Sanjalica.com |
Moderatori: art, Sanjaličari
Pravila foruma
************** Radi kvalitetnijeg boravka preporucujemo da procitate PRAVILA FORUMA Pretrazite sadrzaj po raznim osnovama uz pomoc nase PRETRAGE
Re: Obaveštavam vas da...da moram nesto da promjenim pod hitno, inace ce da me proguta haos u kome se nalazim...
nesposoban za potpis...
Re: Obaveštavam vas da...nikako ne mogu da sredim antivirus, tako da bih zamolila nekog ko zna, a ne mrzi ga, da se ponudi
![]()
Re: Obaveštavam vas da...spavala sam, ali se nisam odmorila .. pijem kafu .. i cekam kisu
Niko nije rekao da je lako biti roditelj, sad znam i zasto ![]()
Re: Obaveštavam vas da...obavestavam gdina ladackog da je juce bilo vise od 3 posta na dan
![]() Niko nije rekao da je lako biti roditelj, sad znam i zasto ![]()
Re: Obaveštavam vas da...Drago mi je...ali ipak mislim da je to obeahrabrujuce...
UPOZORENJE!
-Postove ovog Autora citate na sopstveno odgovornost. -Preporucuje se da pre citanja ,konsultujete lekara o mogucim stetnim posledicama po vase zdravlje. -Autor ne snosi odgovornost za reakciju ,koju bi post iznad mogao da izazove kod vas.
Re: Obaveštavam vas da...Znam, ti nikad i nisi bio ohrabrujuc, pozitivan
![]() Niko nije rekao da je lako biti roditelj, sad znam i zasto ![]()
Re: Obaveštavam vas da...sto bih ohrabrivao nekoga ?...zasto bih bio pozitivan prema nekome ko je negativan prema meni?...
pozitivan sam prema onima koji su mi dragi ovde ..koji me i dalje drze tu svojim postom ,razmisljanjem ...koji kazu svoje misljenje ..ne vodeci racuna da li ce se to nekome svideti...da li je to prihvatljivo...da li je to pozeljno misljenje ... ali dobro ...ovaj svet je ikebana ...bilo bi dosadno da smo svi slicni ... UPOZORENJE!
-Postove ovog Autora citate na sopstveno odgovornost. -Preporucuje se da pre citanja ,konsultujete lekara o mogucim stetnim posledicama po vase zdravlje. -Autor ne snosi odgovornost za reakciju ,koju bi post iznad mogao da izazove kod vas.
Re: Obaveštavam vas da...Da sam ustala na levu nogu i da se nisam naspavala zato sto je nocas stvarno bilo pakleno...
Ja volim plave oci u maglama sivim
volim ceo svet i svemu jos se divim a oni nek pricaju i govore sta hoce da volim te jer ti si zabranjeno voce glupost, ma glupost
Re: Obaveštavam vas da...Ovde jos nije doslo leto, a nadam se da ce doci.
![]()
Re: Obaveštavam vas da......mi se desilo nesto totalno cvrknuto...napisala sam pjesmu u snu...rime su savrsene...
![]()
Re: Obaveštavam vas da...ajde da e cujemo ...mozda je dobra
...da je vruce, ali bih volio da moze jos jedno tridesetak stepeni u plus da ode ...pa ko prezivi neka prica ..barem bi bilo zanimljivo ovima koji prezive nesposoban za potpis...
Re: Obaveštavam vas da......lezim u svom krevetu i slusam Anu Nikolic "u zivo"...
![]()
Re: Obaveštavam vas da...da sam se nalila ova tri dana,toliko da pola godine ne moram uzeti kapi alkohola,a jesam se i nalilaaa
S ciljem pred očima i najsporiji napreduju brže nego najbrži bez cilja.
Re: Obaveštavam vas da...... je vikend bio sjajan, odavno se nisam tako dobro provela na nekom moto-skupu!
jeste bilo vruće, prevruće, tako da bi i sam dante pomislio da je u 9. krugu, ali je vredelo je zbog inspektora blaže i dada topića... ![]() I walk ALONE...
Re: Obaveštavam vas da...1. da na forumu nisam nista postavila ladno 4-5 meseci...bar mislim da je tako dugo...nikad nisam imala ovako gugu pauzu...
2.da se izdesavalo puno toga u mom zivotu...dobila sam naime posao...i tokom studija sam radila u jednoj firmi ali to nije bilo ono pravo...prvo - ni u struci, drugo - bez ugovora, trece...nevazno! vec mesec ipo dana radim kao finansijski analiticar (fenseraj naziv za racunovodju i fakturistu) u jednoj firmi i...eto...mustuluk! 3. da imam novi uzvik za odusevljenje....'hureeej!'... 4.smrsala sam pet kilograma za pola godine. 5.po prvi put ove godine mi je biljka prezivjela ljeto (takoreci)...naime svake godine posadim par kantica cvijeca i ne da ne izbije cvijece vec mislim da nekako zatrujem tu zemlju, boga pitaj kako, pa nema ni trave koju jen obicno potrebno cupat iz saksija! uglavnom ove godine imam nesto sto se zove jerusalimska tresnja...i pretekla je... ![]() ,___,
(0,0) /)__) ” ”
Forum Statistika