|
Meni
Sanjalica.com |
Moderatori: sokili, Sanjaličari
Pravila foruma
************** Radi kvalitetnijeg boravka preporucujemo da procitate PRAVILA FORUMA Pretrazite sadrzaj po raznim osnovama uz pomoc nase PRETRAGE
34 Posta
• Stranica 3 od 3 • 1, 2, 3
Re: Zene nikad nista ne rade!Moram da se nadovezem na ovo ko je idealan muskarac....eeeeeeeeeee o njemu sve zene sanjaju da ga imaju, u stvarnosti ga nema ni jedna!
A ko kaze da zene nista ne rade...da ga cujem samo? Radicu, zaradicu i uredicu zivot kakav meni odgovara...nije rad, oprati sudje ili ga ubaciti u masinu, mlatiti krpom, dzogerom ili usisivacem....to mi vise spada u rekreativne poslove.....Za te stvari, ima teta Ljilja ... to radi dva puta sedmicno za samo 50 KM ...a ovo izmedju malo obrises i svi zadovoljni...ali ako ce da ti dodje teta-Ljilja...pih, onda svoju kondiciju cu morati da nabijam,, negdje drugo.. .............................................
Re: Zene nikad nista ne rade!Након што прочитах овај пост и коментаре појединих незадовољних "домаћица",
морам да признам да сада још више поштујем своју жену, јер ми никада није дала разлога да јој било шта приговорим на ову тему. ![]() ![]() Ово је за моју жену, а ви се мало потрудите па добијте од ваших мужева. ![]() Marko Kraljevic drinks the wine, half he drinks, half he gives to Sharac!!??
Re: Zene nikad nista ne rade!Ko kaze da nista ne rade....pa dusu vade.... ![]() Ponekad izmislim sadasnjost da imam gde da prenocim. ~
34 Posta
• Stranica 3 od 3 • 1, 2, 3
Forum Statistika