|
Meni
Sanjalica.com |
Moderator: Sanjaličari
Pravila foruma
************** Radi kvalitetnijeg boravka preporucujemo da procitate PRAVILA FORUMA Pretrazite sadrzaj po raznim osnovama uz pomoc nase PRETRAGE Re: Sta nedostaje Sanjalici?Можда не би било лоше да се на "ГЛАВНОЈ" поред "Најновијих коментара на форуму" понуде опције "10 тема са највише постова на форуму" или "10 најпосећенијих тема прошлог месеца", али не у облику информације, већ као линка до самих тема.
![]() Marko Kraljevic drinks the wine, half he drinks, half he gives to Sharac!!??
Re: Sta nedostaje Sanjalici?Mozda bi u podforumu Filmovi, Film i Tv mogao da se napravi deo kao u muzici, gde mozemo da pisemo biografije poznatih glumaca i glumica.
![]() Ja volim plave oci u maglama sivim
volim ceo svet i svemu jos se divim a oni nek pricaju i govore sta hoce da volim te jer ti si zabranjeno voce glupost, ma glupost
Re: Sta nedostaje Sanjalici?E ovako...malo je ranije bio problem oko pravljenja chata to je bas dugo trajalo...nego da se vratimo sadasnjosti.Mislim da bi trebalo da se dodaju neki novi vicevi cisto da bi neki gosti imali razonodu.A i galerija je dosta stara pre tri godine je ista kao sad.Nedostaju i neke nove igrice,mislim za onog ko hoce da igra,ja ih i ne igram pa nema veze.Mogli bi cak i da obrisete ovo izreke,citati,warp...a da umesto to ga stavite na primer jos koju sliku,igricu.Eto to bi bilo to inace meni nista ne fali u vezi toga jer ja i neigram igrice niti gledam galeriju slika.Sto se tice foruma super!
![]()
Forum Statistika