Pa..nista drugo...samo ti....
tj tebe...|
Meni
Sanjalica.com |
Moderatori: art, Sanjaličari
Pravila foruma
************** Radi kvalitetnijeg boravka preporucujemo da procitate PRAVILA FORUMA Pretrazite sadrzaj po raznim osnovama uz pomoc nase PRETRAGE
12 Posta
• Stranica 1 od 1
...Nasa fontana zelja.......Evo nase fontanice pa umesto novcica...ubacujte vase zelje...zelim...zelim....
![]() Pa..nista drugo...samo ti.... tj tebe...Ponekad izmislim sadasnjost da imam gde da prenocim. ~
Re: ...Nasa fontana zelja....samo nju.,...i ....milionce....evra ....skromno.....
ps:ako moze samo jedna zelja ...onda ....ma jbs milionce.... UPOZORENJE!
-Postove ovog Autora citate na sopstveno odgovornost. -Preporucuje se da pre citanja ,konsultujete lekara o mogucim stetnim posledicama po vase zdravlje. -Autor ne snosi odgovornost za reakciju ,koju bi post iznad mogao da izazove kod vas.
Re: ...Nasa fontana zelja.......Želim da ti budem san u najllepšoj noći, reč ljubav što niz usne će proći, misao što ti se po glavi mota, mali deo tvog života....
![]() Ponekad izmislim sadasnjost da imam gde da prenocim. ~
Re: ...Nasa fontana zelja....Da ne postoji mrznja,rat...glad i da sva deca imaju srecno detinjstvo.
Off topic: Citam sta sam napisala i cekam da mi uruce krunu i lentu "Miss univers" ![]() Scio me nihil scire
Re: ...Nasa fontana zelja....nije lako ograniciti se jednom zeljom
![]() zelim, zelim ...zelim da docekam to vrijeme da se budim svako jutro sa mirisom meni drage osobe pored mene ....valjda sam skroman ... ![]() PS: gdje se ubacuje novcic? nesposoban za potpis...
Re: ...Nasa fontana zelja.......Jesi skroman.....ubacujes zelju umesto novcica....
![]() Ponekad izmislim sadasnjost da imam gde da prenocim. ~
Re: ...Nasa fontana zelja....![]() ....Zelim...zelim...pa ti znas sta ja zelim.... Ponekad izmislim sadasnjost da imam gde da prenocim. ~
Re: ...Nasa fontana zelja....Zelim da...."Nemoj da plačeš! Dobro mi došla, već dugo, dugo te čekam!" - obratio joj se mladić, neverovatne lepote, pružajući joj ruku. Osmehnula mu se. "Ja ne znam kako se zovem!" - rekla je. "Ne moraš da znaš, ja znam. Da ti se predstavim, ljubavi moja, dugo očekivana. Ja sam Adam. Tvoje ime je Eva. Volim te, jedina moja." Pred nama je novi život.
Eva je Adamu pružila ruku.... ![]() Ponekad izmislim sadasnjost da imam gde da prenocim. ~
Re: ...Nasa fontana zelja....![]() Zar ste zaboravili na svoje zelje............. Ponekad izmislim sadasnjost da imam gde da prenocim. ~
Re: ...Nasa fontana zelja....
nisam romantična, al i ja ovo želim ![]()
Re: ...Nasa fontana zelja....znas koja je ![]() Ponekad izmislim sadasnjost da imam gde da prenocim. ~
Re: ...Nasa fontana zelja....![]() Da li je moguce da nemate nikakvih zelja....???? Ponekad izmislim sadasnjost da imam gde da prenocim. ~
12 Posta
• Stranica 1 od 1
Forum Statistika