|
Meni
Sanjalica.com |
Moderatori: art, Sanjaličari
Pravila foruma
************** Radi kvalitetnijeg boravka preporucujemo da procitate PRAVILA FORUMA Pretrazite sadrzaj po raznim osnovama uz pomoc nase PRETRAGE
Re: Šta ste radili danas?Sta joooj Boze...isla sam sa ekipom na jedno mjesto gdje se okupljaju ljudi za Uskrs i hodala sam ne znam vise koliko sati...samo znam da sam izdefektirana.
S ciljem pred očima i najsporiji napreduju brže nego najbrži bez cilja.
Re: Šta ste radili danas?8:38h je ...ustala , skuvala kafu i skoknula ovde
![]() "Jedno stvarno bogatstvo je bogatstvo duše, ostala su dobra
podložna velikim gubitcima"
Re: Šta ste radili danas?bila sam na vikendici kod kumovaaa i
![]() U zivotu najbolji vodic jeste znanje!!!!!!!
Re: Šta ste radili danas?lezlala sam citav dan, jer me jako noga boli...
jako puno... i trudila sam se da se oraspolozim na bilo koji nacin, jer je vrijeme nikako a i tuzna sam nesto bila.... ![]() ...Bol koju prouzrokuje ljubav, može izlijeciti samo ljubav...
Re: Šta ste radili danas? toooooonuuuuu ![]() "Jedno stvarno bogatstvo je bogatstvo duše, ostala su dobra
Re: Šta ste radili danas? ceo dan mi je u nekoj jurnjavi ....nije me policija zustavila..... ![]() U zivotu najbolji vodic jeste znanje!!!!!!!
Re: Šta ste radili danas?
Nadam se da ces me provozati u toj makini jednom.... ![]()
Re: Šta ste radili danas?NaraFski kolegaaaaaaaa ,koga cu ako necu kolegu da Fozam
![]() U zivotu najbolji vodic jeste znanje!!!!!!!
Re: Šta ste radili danas?Ustao sam u 5:30h, otisao na trcanje 32 min., tusirao se, popio kafu, sredio se i na posao, mnogo musterija odradio i slucajeva
resio, sad malo mirujem... Popodne kad zavrsim otici cu do raznih prodavnica, trebaju mi hitno role nove. Ovo ovako je "sajzeeee"...
Re: Šta ste radili danas?Probudila se,otvorila oci, odmah posjetila sanjalicu ,jela , i na vrat na nos:D spremanje da bih u 1 stigla na fax...Tamo odsjedjela i sad ucenje...
![]() ...Bol koju prouzrokuje ljubav, može izlijeciti samo ljubav...
Re: Šta ste radili danas?Naravno sam odradio svoj posao, kupio sam nove tockove za stare role, jer se nisam mogao odluciti jos koje cu da kupim,
pa da ne zurim, ima vajde. Za sad sam barem obezbedjen pa naletim na model sto mi stvarno godi odmah kupujem... Bio sam nekih 10 km od grada, do sumice, zove se "Steinbrüchlein". To je pored mog voljenog jezera, jedna oaza. Tamo setas kilometrima i nema mnogo naroda, maltene si u nekim trenucima samo sam. Ti i svo to divno drvece. Mocno !... I naravno naj, naj, naaaaajbitnije! Bio sam u bioskopu da gledama dokumentarni film o pokojnom Ayrton Senni, u bioskopu sto je danas pusten prvi put u mom gradu! *uuuuuuuuuuhhhhhhhhhhhhhh* uzburkao me me, kako su ga dostojanstveno prikazali *uhhhhhhhhhhhhh*
Re: Šta ste radili danas?Sredila dvoriste "tuuutoooo kompleeet "
i sada uziiiivaaam ![]() "Jedno stvarno bogatstvo je bogatstvo duše, ostala su dobra
Re: Šta ste radili danas?Popio kafu tek se zagrevam za rad...
![]()
Re: Šta ste radili danas?Uuuuuhhhh ....ustala u 4h isla za Ns zbog posla,sastancila ,bila na gradjevini...radilaaa,radilaaaa........i baaaas se umooooorilaaaaaa
![]() "Jedno stvarno bogatstvo je bogatstvo duše, ostala su dobra
Forum Statistika