http://rapidshare.de/files/47690343/Mil ... e.ogg.html
|
Meni
Sanjalica.com
|
Moderatori: CharlieBrown, Sanjaličari
Pravila foruma
************** Radi kvalitetnijeg boravka preporucujemo da procitate PRAVILA FORUMA Pretrazite sadrzaj po raznim osnovama uz pomoc nase PRETRAGE Milomir Miljanic - Gledaj orle za Dobrovoljaca13
http://rapidshare.de/files/47690343/Mil ... e.ogg.html
muzika za zurku1.Prva noc sa njom-Srebrna krila
2.Supermen-merlin 3.Opusteno-Aca Pejovic 4.Devojka-Zeljko Joksimovic 5.Divno je biti nekome nesto-Latino 6.Ne vjeruje srce-Miroslav Skoro 7.Seti me se-Aco Pejovic 8.Golubica-Miroslav Skoro 9.Kad ljubav zakasni-Sasa Matic 10.Moj je zivot Svicarska -Merlin 11.Uzalud vam trud svoraci-Prljavo Kazaliste 12.Ana-Srebrna Krila 13.Kad si rekla da me volis-Merlin 14.Da je tuga snijeg-Merlin 15.Ako umrem sad-Cobe 16.Zauvjek tvoj-Dado Polumenta 17.Ljepsa od noci-Dado Polumenta 18.Sve je ludo oko mene-Damir Hadanovici Danijel Djuric 19.Oprosti - Darko Filipovic 20.Korak do sna - Darko Lazic 21.Gresnica i vila -Dejan Matic 22.Zavede me i nestade -Djani uzivo 23.Ja slobodan ona neverna -Djani 24.Znam ja -Djogani 25.To mi nije trebalo-Dona Ares remix 26.Jos ti se nadam -Emina Jahovic i Sasa Kovacevic 27.Miljacka-Halid Beslic 28.Eh kad bi ti -Halid Beslic 29.Prokleta je zena ta -Halid Beslic 30.Greska najmilija -Halid Muslimovic 31.Budalo jedna -Igor Lugonjic 32.Tren -Igor X 33.Posle Nas -Ilda Saulic CD 2. 1.Lopov - Indira Radic i Alen Islamovic 2.Zmaj- Indira Radic 3.Godinama- Ivana i Merlin 4.Hajde malo,malo -Jami 5.Ostani -Jami 6.Sunce se radja-Jovan Perisic 7.Begunac od ljubavi -Jovan Perisic 8.Pustime da je prebolim -Jovan Perisic 9.Rekom bola -Jovan Perisic 10.Ulica nase ljubavi -Jovan Perisic 11.Zadnji put -Jovan Perisic 12.Grad -Lepa Brena 13.Pazi kome zavidis-Lepa Brena 14.Placite sa mnom -Ljuba Alicic 15.S prvom kisom -Ljuba Alicic 16.Tri u jednoj -Marinko Rokvic 17.Oci boje meda -Mile Kitic 18.Muziku pojacaj - Mina 19.Idi idi moja vilo -Dona Ares 20.U meni 300 stepeni-Natasa Bekvalac 21.Splavovi Beograda - Natasa Jovanovic 22. Zapisano u vremen - Nedeljko Bajic Baja 23.Milion dolara-Nemanja Nikolic 24.Nesanica-Nikola Kojo 25.Al nema nas- Nikola Rokvic 26.Kako bole ove usne neverne-Rada Manojlovic 27.Neke ptice nikad ne polete -Sasa Matic 28.Sve je na prodaju-Sasa Matic 29.Hocu na tvoje rame -Sejo Boy 30.Megamix -Sejo Kalac 31.Sta ce mi zivot bez tebe dragi -Silvana 32.Anonimna -Slobodan Vasic 33.Do gole koze -Stoja 34.Potopicu ovaj splav -Stoja 35.Metak -Stoja 36.Zlatnik -Tanja Savic
najveci hitovi kraiske muzike1.Brane Paic-mala sa Banije
2.Preldzije-prelo 3.Preldzije-zovu preci 4.Nezenja 5.Oj krajinu 6.Jovo i braca kraisnici-vikom radio 7.Aoj curo miro 8.ladje 9.Od ljubavi obolio 10.Peldzije-motorka 11.Prija 12.Kad bogati piju 13.Pod kapom nebeskom 14.Ojkan 15.Jovo i braca krajisnici-zapjevaj nam jovo brate 16.Baja mali knindza-bozic je 17.Baja mali knindza-crni gavran 18.Baja mali knindza-diraju nas ponovo 19.Baja mali knindza-djedovi iz cikaga 20.Baja mali knindza-kad sam bio mali 21.Baja mali knindza-ne daj se narode moj 22.Baja mali knindza-nedam krajine 23.Baja mali knindza-od topole pa do ravne gore 24.Baja mali knindza-pjeva srpska krajina 25.Baja mali knindza-pravoslavac 26.Baja mali knindza-stante pase i ustase 27.Baja mali knindza-ubi me tuga za krajinom 28.Baja mali knindza-vojvoda momcilo 29.Baja mali knindza-za koga sam ratovo 30.Baja mali knindza-zivjece ovaj narod 31.Biseri bukovice-bozic u tudjini 32.Biseri bukovice-zavicaj u tudjini 33.Baja mali knindza-baja 34.Baja mali knindza-danijela 35.Tromedja-dvor daleko 36.Tromedja -nema raja 37.Tromedja-bozja zena 38.Jovo i braca krajisnici-komsinica 39.Jovo i braca kraisnici-krajisnici kad zapjevaju 40.Jovo i braca kraisnici-srecno sine 41.Jovo i braca krajisnici-vaskrs 42.Kad bi breza govoriti znala 43.Kapi zavicaja-oj drvaru 44.Kapi zavicaja-cunami 45.Kapi zavicaja-ne bi dao 46.Kapi zavicaja-rasti bore 47.Krajisnici sa fruske gore-kad se sjetim 48.Lijepo zensko bice 49.Momo Stanic-oj banija 50.Momo Stanic-sta je ovaj narod 51.Na zgaristu kuce 52.Jandrino Jato-stigla danijela 53.Krajisnici sa drine-oj slavice 54.Delije sa manjace-svaler 55.Sinovi manjace-sanja 56.Ostao bez rodnog kraja 57.Ostavljeni krajisnici-peti neplan 58.ostavljeni krajisnici-majko nasa 59.Preldzije-zavicaju 60.Preldzija-majcino pismo 61.Preldzije-koliko je 62.Preldzije-bosonogo djetinjstvo 63.Preldzije-zapili se 64.Preldzije-kosevina 65.Preldzije-becarac 66.Preldzije-vratite mi zavicaj 67.Preldzije-zvono na zvoniku 68.Preldzije-braci preko okeana 69.Preldzije-kupres 70.Sava Putnik-oj kisce 71.Sava Putnik-banijski drmes 72.Sava Putnik-oj krajino 73.Savo Putnik-banijo rodna grudo 74.Sinovi manjace-dva druga 75.Sinovi manjace-becke baustele 76.Sinovi manjace-bez rodnog kraja 77.Sinovi manjace-bojana 78.Sinovi manjace-cekas li me majko 79.Sinovi manjace-kralj mjenja kralja 80.Sinovi manjace-lane 81.Sinovi manjace-moje cvijece vene 82.Sinovi manjace-toma 83.Sinovi manjace-ko je moj 84.spavaj zeno kasno je 85.sve ostalo kod sela 86.Zmijanje-cadjavica 87.Zmijanje-cujem neko u daljini 88.Zmijanje-majcin paket 89.Zmijanje-njoj sam vjerovao 90.Zmijanje-oj zmijanje 91.Zmijanje-stanite sviraci 92.Zmijanje-tri livade 93.Zmijanje-tugu lijeci 94.Zvuci sa zmijanja-vjecita straza 95.Zvuci sa zmijanje-ajmo sejo 96.Zvuci sa zmijanja-dje vrbas zubori 97.Zvuci sa zmijanja-garava masina 98.Zvuci sa zmijanja-medna 99.Zvuci sa zmijanja-prijedorcanko 100.Zvuci sa zmijanja-sa ljudima 101.\vuci sa zmijanja-staro jato 102.Zvuci sa zmijanja-zemljak 103.Zvuci sa zmijanja-zenim se
top 10 narodna
evo ti ta peesma... http://rapidshare.com/files/327198461/S ... a.rar.html a za sve pesme koje su na youtube, i zelite da je cujete u MP3 formatu, posetite ovu temu: http://www.sanjalica.com/forum/viewtopi ... 278#604278 Zivot nam vraca samo ono, sto mi drugima dajemo...
Re: Domaca muzikaI taj Gavran,šuteć samo,još je tamo,još je tamo,
Oči su mu slika prava zloduha što sniva, spava, Svijetlost, što ga obasjava, na dnu njegovu sjenu riše, Moja duša iz tih sjena, što mi cijelu sobu skriše Ustat neće - nikad više!
Forum Statistika