http://rapidshare.de/files/47690343/Mil ... e.ogg.html
|
Meni
Sanjalica.com |
Moderator: Sanjaličari
Pravila foruma
************** Radi kvalitetnijeg boravka preporucujemo da procitate PRAVILA FORUMA Pretrazite sadrzaj po raznim osnovama uz pomoc nase PRETRAGE
Milomir Miljanic - Gledaj orle za Dobrovoljaca13
http://rapidshare.de/files/47690343/Mil ... e.ogg.html
muzika za zurku1.Prva noc sa njom-Srebrna krila
2.Supermen-merlin 3.Opusteno-Aca Pejovic 4.Devojka-Zeljko Joksimovic 5.Divno je biti nekome nesto-Latino 6.Ne vjeruje srce-Miroslav Skoro 7.Seti me se-Aco Pejovic 8.Golubica-Miroslav Skoro 9.Kad ljubav zakasni-Sasa Matic 10.Moj je zivot Svicarska -Merlin 11.Uzalud vam trud svoraci-Prljavo Kazaliste 12.Ana-Srebrna Krila 13.Kad si rekla da me volis-Merlin 14.Da je tuga snijeg-Merlin 15.Ako umrem sad-Cobe 16.Zauvjek tvoj-Dado Polumenta 17.Ljepsa od noci-Dado Polumenta 18.Sve je ludo oko mene-Damir Hadanovici Danijel Djuric 19.Oprosti - Darko Filipovic 20.Korak do sna - Darko Lazic 21.Gresnica i vila -Dejan Matic 22.Zavede me i nestade -Djani uzivo 23.Ja slobodan ona neverna -Djani 24.Znam ja -Djogani 25.To mi nije trebalo-Dona Ares remix 26.Jos ti se nadam -Emina Jahovic i Sasa Kovacevic 27.Miljacka-Halid Beslic 28.Eh kad bi ti -Halid Beslic 29.Prokleta je zena ta -Halid Beslic 30.Greska najmilija -Halid Muslimovic 31.Budalo jedna -Igor Lugonjic 32.Tren -Igor X 33.Posle Nas -Ilda Saulic CD 2. 1.Lopov - Indira Radic i Alen Islamovic 2.Zmaj- Indira Radic 3.Godinama- Ivana i Merlin 4.Hajde malo,malo -Jami 5.Ostani -Jami 6.Sunce se radja-Jovan Perisic 7.Begunac od ljubavi -Jovan Perisic 8.Pustime da je prebolim -Jovan Perisic 9.Rekom bola -Jovan Perisic 10.Ulica nase ljubavi -Jovan Perisic 11.Zadnji put -Jovan Perisic 12.Grad -Lepa Brena 13.Pazi kome zavidis-Lepa Brena 14.Placite sa mnom -Ljuba Alicic 15.S prvom kisom -Ljuba Alicic 16.Tri u jednoj -Marinko Rokvic 17.Oci boje meda -Mile Kitic 18.Muziku pojacaj - Mina 19.Idi idi moja vilo -Dona Ares 20.U meni 300 stepeni-Natasa Bekvalac 21.Splavovi Beograda - Natasa Jovanovic 22. Zapisano u vremen - Nedeljko Bajic Baja 23.Milion dolara-Nemanja Nikolic 24.Nesanica-Nikola Kojo 25.Al nema nas- Nikola Rokvic 26.Kako bole ove usne neverne-Rada Manojlovic 27.Neke ptice nikad ne polete -Sasa Matic 28.Sve je na prodaju-Sasa Matic 29.Hocu na tvoje rame -Sejo Boy 30.Megamix -Sejo Kalac 31.Sta ce mi zivot bez tebe dragi -Silvana 32.Anonimna -Slobodan Vasic 33.Do gole koze -Stoja 34.Potopicu ovaj splav -Stoja 35.Metak -Stoja 36.Zlatnik -Tanja Savic
najveci hitovi kraiske muzike1.Brane Paic-mala sa Banije
2.Preldzije-prelo 3.Preldzije-zovu preci 4.Nezenja 5.Oj krajinu 6.Jovo i braca kraisnici-vikom radio 7.Aoj curo miro 8.ladje 9.Od ljubavi obolio 10.Peldzije-motorka 11.Prija 12.Kad bogati piju 13.Pod kapom nebeskom 14.Ojkan 15.Jovo i braca krajisnici-zapjevaj nam jovo brate 16.Baja mali knindza-bozic je 17.Baja mali knindza-crni gavran 18.Baja mali knindza-diraju nas ponovo 19.Baja mali knindza-djedovi iz cikaga 20.Baja mali knindza-kad sam bio mali 21.Baja mali knindza-ne daj se narode moj 22.Baja mali knindza-nedam krajine 23.Baja mali knindza-od topole pa do ravne gore 24.Baja mali knindza-pjeva srpska krajina 25.Baja mali knindza-pravoslavac 26.Baja mali knindza-stante pase i ustase 27.Baja mali knindza-ubi me tuga za krajinom 28.Baja mali knindza-vojvoda momcilo 29.Baja mali knindza-za koga sam ratovo 30.Baja mali knindza-zivjece ovaj narod 31.Biseri bukovice-bozic u tudjini 32.Biseri bukovice-zavicaj u tudjini 33.Baja mali knindza-baja 34.Baja mali knindza-danijela 35.Tromedja-dvor daleko 36.Tromedja -nema raja 37.Tromedja-bozja zena 38.Jovo i braca krajisnici-komsinica 39.Jovo i braca kraisnici-krajisnici kad zapjevaju 40.Jovo i braca kraisnici-srecno sine 41.Jovo i braca krajisnici-vaskrs 42.Kad bi breza govoriti znala 43.Kapi zavicaja-oj drvaru 44.Kapi zavicaja-cunami 45.Kapi zavicaja-ne bi dao 46.Kapi zavicaja-rasti bore 47.Krajisnici sa fruske gore-kad se sjetim 48.Lijepo zensko bice 49.Momo Stanic-oj banija 50.Momo Stanic-sta je ovaj narod 51.Na zgaristu kuce 52.Jandrino Jato-stigla danijela 53.Krajisnici sa drine-oj slavice 54.Delije sa manjace-svaler 55.Sinovi manjace-sanja 56.Ostao bez rodnog kraja 57.Ostavljeni krajisnici-peti neplan 58.ostavljeni krajisnici-majko nasa 59.Preldzije-zavicaju 60.Preldzija-majcino pismo 61.Preldzije-koliko je 62.Preldzije-bosonogo djetinjstvo 63.Preldzije-zapili se 64.Preldzije-kosevina 65.Preldzije-becarac 66.Preldzije-vratite mi zavicaj 67.Preldzije-zvono na zvoniku 68.Preldzije-braci preko okeana 69.Preldzije-kupres 70.Sava Putnik-oj kisce 71.Sava Putnik-banijski drmes 72.Sava Putnik-oj krajino 73.Savo Putnik-banijo rodna grudo 74.Sinovi manjace-dva druga 75.Sinovi manjace-becke baustele 76.Sinovi manjace-bez rodnog kraja 77.Sinovi manjace-bojana 78.Sinovi manjace-cekas li me majko 79.Sinovi manjace-kralj mjenja kralja 80.Sinovi manjace-lane 81.Sinovi manjace-moje cvijece vene 82.Sinovi manjace-toma 83.Sinovi manjace-ko je moj 84.spavaj zeno kasno je 85.sve ostalo kod sela 86.Zmijanje-cadjavica 87.Zmijanje-cujem neko u daljini 88.Zmijanje-majcin paket 89.Zmijanje-njoj sam vjerovao 90.Zmijanje-oj zmijanje 91.Zmijanje-stanite sviraci 92.Zmijanje-tri livade 93.Zmijanje-tugu lijeci 94.Zvuci sa zmijanja-vjecita straza 95.Zvuci sa zmijanje-ajmo sejo 96.Zvuci sa zmijanja-dje vrbas zubori 97.Zvuci sa zmijanja-garava masina 98.Zvuci sa zmijanja-medna 99.Zvuci sa zmijanja-prijedorcanko 100.Zvuci sa zmijanja-sa ljudima 101.\vuci sa zmijanja-staro jato 102.Zvuci sa zmijanja-zemljak 103.Zvuci sa zmijanja-zenim se
top 10 narodna
evo ti ta peesma... http://rapidshare.com/files/327198461/S ... a.rar.html a za sve pesme koje su na youtube, i zelite da je cujete u MP3 formatu, posetite ovu temu: http://www.sanjalica.com/forum/viewtopi ... 278#604278 nesposoban za potpis...
Re: Domaca muzikaFolk je narod.Turbo je sistem ubrizgavanja goriva pod pritiskom u cilindar motora sa unutrašnjim sagorevanjem.
Forum Statistika