|
Meni
Sanjalica.com |
Moderator: Sanjaličari
Pravila foruma
************** Radi kvalitetnijeg boravka preporucujemo da procitate PRAVILA FORUMA Pretrazite sadrzaj po raznim osnovama uz pomoc nase PRETRAGE
34 Posta
• Stranica 2 od 3 • 1, 2, 3
Re: Aca Lukasaooooo...mrzan mi je kao vizuelna pojava, kao umetnika ga karakterisu poetizovane propateticne dijagnoze (bukvalno) s jakim basom da se pomame pune pivnice nabijene hormonima pijanih maloletnika, prepotentan kako samo balkanac koji smatra da je uspeo moze biti,a o tome kakav je covek...ne bih sebe izlagala daljoj debati...
![]() ,___,
(0,0) /)__) ” ”
Re: Aca LukasCitiram jednog tipa koji je bacio komentar na ovaj link: Aca Šmrkas ![]() Folk je narod.Turbo je sistem ubrizgavanja goriva pod pritiskom u cilindar motora sa unutrašnjim sagorevanjem.
Re: Aca Lukas
Skontaj mu facu na ovoj slici. Dobro veče. Mene su poslali iz štaba, ja ću vam pomoći...
Re: Aca Lukas
Ne sumnjam, iskustvo u smrkanju je ucinilo svoje, sada to vec moze da obavlja vrlo dobro i vrlo cesto. A i ima se, moze se. ![]() "Ljubav nije ni obaveza, ni duznost. Nije ono o cemu nas uce romanticari. Ljubav jednostavno jeste." P. Koeljo
Re: Aca LukasJos uvek izgleda kao da je na teskim drogama.Mukica
![]()
Re: Aca LukasAu al se uradio..na boga ne misli
![]() Ako ne možete da nađete izlaz iz ove situacije, promenite situaciju-Ima situacija sa izlazom.:D
Re: Aca LukasCekaj te za Mik Dzegera npr. ...Jenis Joplin...Jimi Hendriksa i ostale rokere je kul sto se drogiraju, ili su se drogirali pa su i umrli od prekomernih doza, a Acu Lukasa odmah vezujete za to , a ne za to sto napuni recim oSajmiste ili Beogradsku Arenu?????
Nije mi zao sto me lazes, vec sto mislis da ti verujem
Re: Aca LukasNe znam..mož da puni i dve arene..za mene narkoman - narkoman..
![]() Ako ne možete da nađete izlaz iz ove situacije, promenite situaciju-Ima situacija sa izlazom.:D
Re: Aca LukasOvde nije bilo reci o tome da li je on narkomam ili ne.Ili ja nisam razumeo sta je receno u uvodnim postovima.
![]()
Re: Aca LukasMeni se kod ovog umetnika svidja ta ugladjenost, uvek vodi racuna da i svaka dlaka bude na svom mestu... nemojte biti preostri, molim vas
Nekako, bas posvecuje i previse paznje svom izgledu i higijeni.![]()
Re: Aca LukasO kvalitetima ovog mladog umetnika dovoljno govori cinjenica da je bas njega angazovao Kventin Tarantula da peva u kafani srpske verzije filma od sumraka do svicanja
verglam ja verglam i treceg puta upalim iz prve xD
Re: Aca LukasNeću da se raspravljam dovoljno je i smešno i tužno u isto vreme porediti Acu Šmrkasa
sa Dzenis i sa Dzimijem O majko mila,o majko mila i još jednom o majko mila...Taj čovek nikada roker niti metalac nije bio... Prodao je dušu Saši Popoviću,zinula guzica za parama,da je pravi metalac ili roker on bi se borio,krv bi svoju prolivao do zadnje kapi dok se ne bi proslavio u tom svetu... Pa ti isti ljudi što spominjete su ušli u legendu i nikad se ovako javno nisu blamirali kao ovaj čovek i nikad nisu odustajali... Folk je narod.Turbo je sistem ubrizgavanja goriva pod pritiskom u cilindar motora sa unutrašnjim sagorevanjem.
Re: Aca LukasOVOG leta na estradi tužbe će „pljuštati“ kao kiša. Zbog međusobnih svađa, uvreda i optužbi, kojima su se pojedini pevači „častili“ bez pardona, neki su odlučili da presaviju tabak i pravdu potraže na sudu. Prvi na „udaru“ je pobednik „Farme“ Miloš Bojanić protiv koga se spremaju dve tužbe - jednu će podneti Aca Lukas, a drugu Zorica Brunclik.
Aca Lukas će tužiti Bojanića, jer je na „Farmi“ izjavio da je svojim očima gledao Lukasa kako se drogira (tačnije šmrče) u jednoj diskoteci u Parizu. Kontroverzni folker, koji je svojevremeno sa Bojanićem vodio „medijski rat“, rešio je da presavije tabak i traži odštetu od 100.000 evra, koliko je Bojanić i dobio kao pobednik „farme“. - Miloševa izjava je notorna izmišljotina, ali to nije ništa čudno, jer je 99 odsto stvari koje je izgovorio na „Farmi“ izmislio - kaže Lukas. - Ali, on tako živi. Umesto da u Novom Sadu igra domine, oni su ga pustili u emisiju da priča gluposti. Tih 100.000 evra poslužiće mi kao početni kapital za osnivanje fodna za borbu protiv narkomanije „Aca Lukas“.
Re: Aca LukasMada su želeli da pobegnu daleko od očiju javnosti i da sebi priušte bračno putovanje na mediteranskoj obali Turske u Antaliji, pevač Aca Lukas i izabranica njegovog srca Sonja Vuksanović ipak nisu mogli da uteknu od objektiva fotografa turskog izdanja magazina. Popularni folker, njegova supruga i njena ćerka Sofija proveli su 14 nezaboravnih dana u luksuznom porodičnom hotelu "Riksos", smeštenom na predivnoj peščanoj plaži. Dok se izabranica njegovog srca izležavala u hladu, ispijajući koktele i čitajući beletristiku, Lukas je uživao u svim sportovima koje ova meka luksuza nudi. Poput pravog avanturiste, pevač je želeo sve da proba, pa se, osim vožnje skutera, na kojem se najčešće "sekao“ talase sa Sonjinom ćerkom, provozao i na simpatičnom motornom dvociklu koji je gostima služio za obilazak hotelskog kompleksa. Posle objavljivanja Acinog novog albuma, poznati supružnici planiraju da odu na dugo očekivani medeni mesec u Dominikansku Republiku.
34 Posta
• Stranica 2 od 3 • 1, 2, 3
Forum Statistika