))))))))))|
Meni
Sanjalica.com |
Moderator: Sanjaličari
Pravila foruma
************** Radi kvalitetnijeg boravka preporucujemo da procitate PRAVILA FORUMA Pretrazite sadrzaj po raznim osnovama uz pomoc nase PRETRAGE
62 Posta
• Stranica 4 od 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Imitiraj osobu iznadE sad kad odem u Novi Sad, ne vracam se dugo-dugo
))))))))))
Re: Imitiraj osobu iznad
Odlicno! (sem cackalica, nemam mesta ni za flosovanje )Time is an illusion. Lunchtime doubly so.
Re: Imitiraj osobu iznadVidite, nisam ja neobicna, ne nosim uvek dve torbe... samo kada sam
neodlucna , samo tada ![]()
Re: Imitiraj osobu iznadOk, svidja mi se pravac u kome se tema razvija, ali vas ipak molim da predjemo u kafance, da ne bi bilo
Sta se sluzi veceras u kafani? Ako ima neka crkotina - nja jednom m njam. Fajf, donesi i onaj preliv u kafanu. I kad cete vec jednom da glasate? ![]() Time is an illusion. Lunchtime doubly so.
Re: Imitiraj osobu iznad... neko iz mase
Legalizacija prostitucije... odmah... kada kupujes cigarete i alkohol posebnu rafu sda svezim proizvodima pored na vidljivo mesto staviti. Tako ce kada bude dostupno svima roba manje da se prodaje iCame Jesi to htela da mi kazes? E pa to je nemoralno, cigarete i alkohol su moralani ali ovo ... nije brate isto, ne konzumiraju svagde alkohol![]()
Re: Imitiraj osobu iznadAlo bre vi umrezeni manijaci sta divljate ovde???
Ajde sad polako u kafanu, BRZO ![]() verglam ja verglam i treceg puta upalim iz prve xD
Re: Imitiraj osobu iznadSamo da javim da je proterani kod mene, da vam vadim mast
Re: Imitiraj osobu iznad Dokle više ovako,treba sve da vas je sramota,ponašate se ko deca,raditešta hoćete al samo da znate ako ovaj forum bude srušen ja ću da napravim novi za 3 sata pošto,stanite, ja sam vlast ![]() Folk je narod.Turbo je sistem ubrizgavanja goriva pod pritiskom u cilindar motora sa unutrašnjim sagorevanjem.
Re: Imitiraj osobu iznadMa dzaba ti sve ovo kad cemo mi morati na Wikipediji da trazimo znacenje nepravde
Sidji Boze da se poubijamo! "I don't suffer from insanity, I enjoy every minute of it":D
Re: Imitiraj osobu iznadMeni ovo nije nista jasno..koga vi zapravo imitirate?
![]() Ako ne možete da nađete izlaz iz ove situacije, promenite situaciju-Ima situacija sa izlazom.:D
Re: Imitiraj osobu iznadVeć samo svojim fizičkim delovanjem na ljudski temperament, vegetarijanski način života bi krajnje pozitivno mogao uticati na sudbinu čovečanstva.
Olujna [a i Ajnstajn
Re: Imitiraj osobu iznadDajte sargarepice
Ali ne bilo kakve sargarepice , hocu Feliks sargarepice, i to kisele, mnogo volem kisele, i jos kiselije, i sve sto je kiselo iz Feliksa A da mi organizujete neko takmicenje i za tu priliku kupite brdoooo teglicaFeliksa ![]() Mystang lol:
Re: Imitiraj osobu iznadZasto niko ne glasa, sta cekate
Pa da, naravno da ne glasa kad stavljam pogresne potpise, evo sad cu da ispravim! e sad nemate za sta ni da glasate, sve sam ih izbrisala Dobro, sta sad cekate, glasajte opet Boli me zub, mrzim da glumim policajca na forumu, ali vi mene stvarno ne postujete, zato cu sve bre da zakljucam, sve ide u arhivu, i vi! Vi ste me naterali na to! Uff, mora da me ona tekila jos drzi... ![]()
Re: Imitiraj osobu iznad i dalje crkavam od smeha ko lud na brasno...inace, maci mi se maca, brzo mi treba pomoc, jaoooj, onesvesticu se... treba mi i posao, treba mi i pera lozac... ne znam nista oko uglja...hoce li neko nesto natociti u ovoj kafani... Dosadno mi pa imitiram sama sebe... ![]()
Re: Imitiraj osobu iznadZnaci napravila sam vam picu, znaci zena je danas pored mene znaci pomenula 1000 puta znaci, znaci hoces li nauciti tu Loru, pa da te kidnapujem
ladno imitiram samu sebe ![]() Ljubav je dovoljno strpljiva da izdrzi mane koje se ne mogu izleciti!
62 Posta
• Stranica 4 od 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Forum Statistika