|
Meni
Sanjalica.com |
Moderator: Sanjaličari
Pravila foruma
************** Radi kvalitetnijeg boravka preporucujemo da procitate PRAVILA FORUMA Pretrazite sadrzaj po raznim osnovama uz pomoc nase PRETRAGE
Re: Prica bez krajaJer tamo ima apatinskog piva a drine imam imam na bacanje, tako da...
Folk je narod.Turbo je sistem ubrizgavanja goriva pod pritiskom u cilindar motora sa unutrašnjim sagorevanjem.
Re: Prica bez krajauveliko blagodarim, osim ako me ne protera u wc, pa mi to pokvari gust.
![]()
Re: Prica bez krajaOdem u WC, izbacim to, popijem jedan Linex pa onda idemo sve ponovo... Ovaram još jednu dvolitru Apatiskog i palim još jednu Drinu...
Folk je narod.Turbo je sistem ubrizgavanja goriva pod pritiskom u cilindar motora sa unutrašnjim sagorevanjem.
Re: Prica bez krajai shvatim da je doslo vreme da bacim cigare i prijavim se na kurs anonimnih alkoholicara...
![]() Magna res est vocis et silentii tempora nosse.
Velika je stvar znati vreme govora i cutanja.
Re: Prica bez krajausput upoznah neku narkomanku, i ni pe' ni ses', pocnem da se drogiram.
a da sve bude gore, bas tada...
Re: Prica bez krajaBaš tad me ponude dvolitrom Apatiskog piva koju uzeh iz očaja i opet se vratih na Drinu...
![]() Folk je narod.Turbo je sistem ubrizgavanja goriva pod pritiskom u cilindar motora sa unutrašnjim sagorevanjem.
Re: Prica bez krajaPoceo sam da haluciniram (pomislih u sebi). Boze, baci blok i budi precizan.
![]()
Re: Prica bez krajaI Bog baci Apatinsko pivo i Drinu bez filtera i pogodi me po sred čela...
![]() Folk je narod.Turbo je sistem ubrizgavanja goriva pod pritiskom u cilindar motora sa unutrašnjim sagorevanjem.
Re: Prica bez krajanarednog dana sam se probudio u bolnici sa glavom nateklom k'o buhtla.
bijase to..
Re: Prica bez krajaKvalitetno otpadanje uz cirkanje dvolitre Apatinskog i Drine bez filtera...
Re: Prica bez krajai na kraju price sam shvatio da sam zesci ovisnik, besparica, nemam nista osim dusu, koju sam vragu obec'o.
![]()
Re: Prica bez krajaA da mi on za uzrvrat daje svaki dan dvolitre apatinskog i Drinu bez filtera...
Re: Prica bez krajato dvoje me raskucilo, nista vise nemam, zena me ostavila, drugovi (koje nikad nisam ni im'o), sutnuli...sad sam starkelja sa jednom (levom) nogom u grobu, jadam li jadam
![]()
Re: Prica bez krajaAl' uvek će biti uz mene dvolitra apatinskog i Drina bez filtera tako da...
Re: Prica bez krajasta god mi pisali, brisali, grim ce da se ponavlja i da nas sta ?
(nervira)
Forum Statistika