Moja dva omiljena časopisa koje sam nekada davno kupovao dok je još i bilo koliko
toliko ljudi koji slušaju zdraviju muziku od ove današnje.
Časopis i jedan i drugi je tada koštao nekih 200 dinara što jeste skupo za jedan časopis,al opet tu je
gomila postera,intervjui sa metal i rock grupama raznih žanrova,biografije i reklamiranje
nekih proslavljenih i bendova koji tek treba da se proslave,kao i stranice za naručivanje CD-ova
majica i ostalih drangulija.Mislim za onoga koji voli tu muziku,to je bilo savršenstvo od časopisa,uživanje al jbg
sve se manje ljudi interesovalo za to u mom gradu,sve se manje prodavao,dok na kraju skroz nije izašao iz prodaje.Kontam i kad bi se sad prodavao,tu bi bilo 2-3 primerka koja bi se prodavala po 400-500 dinara.
Pre sam bio fanatik za ovim časopisom,kad god sam išao negde:'E,e ček da kupim Zabavnik'... Ipak za razliku od prethodna dva časopisa ovaj još uvek traje,nastariji broj koji ja imam je od 2000 godine.Odličan časopis i za mlade i za stare,ima bukvalno svačega.Kupovao bi ga i dan danas da nije i on poskupeo i da nisam počeo da pušim.