|
Meni
Sanjalica.com |
Moderatori: arthas, Sanjaličari
Pravila foruma
************** Radi kvalitetnijeg boravka preporucujemo da procitate PRAVILA FORUMA Pretrazite sadrzaj po raznim osnovama uz pomoc nase PRETRAGE
Re: Ajde da se hvalimona trenutak sam zaboravio da sam bolestan i da umirem
Re: Ajde da se hvalimo...otkrila sam buregdzijnicu u mom gradu,
prvu i jedinu... a burek je , ma nije nista , ako ne pojedem dva... ![]() Magna res est vocis et silentii tempora nosse.
Velika je stvar znati vreme govora i cutanja.
Re: Ajde da se hvalimoda mogu preskociti jednom nogom,drugu nogu dok je drzim rukom......
ko je razumeo shvatice .... ps ...primam opklade.. ![]() znam da se ne pise post za postom ....ali dobio sam prvi ban ....total ban .... ...i to sa 2 nedelje zakasnjenja..... naravoucenije ....nikad ne zovite Admine sajta Telma i Louise.......alergicni su na to .......ali ne mogu da ih zovem Boni i Klajd ,kad su obe cure....bar mislim... UPOZORENJE!
-Postove ovog Autora citate na sopstveno odgovornost. -Preporucuje se da pre citanja ,konsultujete lekara o mogucim stetnim posledicama po vase zdravlje. -Autor ne snosi odgovornost za reakciju ,koju bi post iznad mogao da izazove kod vas.
Re: Ajde da se hvalimoDanas sam se kupala i sunčala i već nabacila malo boje...
"Što manje misliš,imaćeš više istomišljenika."
Re: Ajde da se hvalimoA ja sam dobio ove nove moderne tablice
![]() verglam ja verglam i treceg puta upalim iz prve xD
Re: Ajde da se hvalimonadam se da zadnja dva slova nisu WC....
![]() UPOZORENJE!
-Postove ovog Autora citate na sopstveno odgovornost. -Preporucuje se da pre citanja ,konsultujete lekara o mogucim stetnim posledicama po vase zdravlje. -Autor ne snosi odgovornost za reakciju ,koju bi post iznad mogao da izazove kod vas.
Re: Ajde da se hvalimoUspjela sam da spojim Laletova dva uzastopna posta u jedan...
![]() "Što manje misliš,imaćeš više istomišljenika."
Re: Ajde da se hvalimopohvalicu se divnom morskom bojom.....samo ova prepranulost daje kozi poseban sjaj+ maslinovo ulje...
![]() .............................................
Re: Ajde da se hvalimohm, nema popravnog ove godine, moj rad cele godine se najzad isplatio i drago mi je zbog toga, pored toga ja sam najsrecnija osoba na svetu jer imam divnu sestricinu koja je me uvek nasmeje i momka koji je uvek uz mene....
Ja volim plave oci u maglama sivim
volim ceo svet i svemu jos se divim a oni nek pricaju i govore sta hoce da volim te jer ti si zabranjeno voce glupost, ma glupost
Re: Ajde da se hvalimoet' ja bih da se pohvalim, jerbo sam ope' uspela da dobijem ban, zasto-nizasto
![]() indefinitely, not probably and honestly I'm down like the economy!
Re: Ajde da se hvalimoDa se pohvalim da sam upala na budzet na 2 faxa.
I da sam dovoljno luda da izaberem onaj tezi. Mazohista. ![]() I noga u guzicu je korak naprijed.
![]()
Re: Ajde da se hvalimo
bravo.
Re: Ajde da se hvalimobravo Ivy91
![]() ... da sam jutros vadila krv i da me nije bilo mnogo strah, vec samo ono malicno najmanje ![]() Niko nije rekao da je lako biti roditelj, sad znam i zasto ![]()
Re: Ajde da se hvalimoBravo Ivy, nadam se da si donela pravu odluku, a ako nisi i ako ti slučajno ne uspe rade volje ću da ti vadim mast
![]() Eo i ja da navedem par stvari s kojima se mogu pohvaliti ![]() 1.Stigao sam do zelenog pojasa u karateu, a kad sam trebao da polažem za plavi ispisao sam se jer sam se uhvatio novog društva i tad popio prvo pivo a da se nisam uhvatilo i popušio prvu cigaru i nisam se zakašljao (eh sad, koliko je ovo za pohvalu ne znam) 2.Nekad davno bejah mamino zlato pa se tako i potpisivah 3.Bio sam na njivi 4 dana za 2 godine i to samo što se tiče branja višnji i brao po 3 gajbe za osam sati što je jako malo, al za jednog ovakvu lešinu raspadnutu to je uspeh, svaki moj korak je veliki za mene pošto sam lečnuga teška Još da dodam i 4 dana u 2 godine (znači osam kad se sve sabere) vadjenja metlica iz kukuruza, dnevnica 1000 dinara i tad sam po prvi put počastio kompletno društvo, nas 10-oro (bilo nas nekad davno toliko) i to 3 ture limenkama MB piva na promociji. Crvena limenka je koštala 25 a zelena 20, ja sam se 'izuo' za ove skuplje 4.Spavam najmanje od svog svog društva i najviše se naspavam, čak od 5 sati ujutro (obožavam da dočekujem svanuće) pa do 9 pola 10, a nekad dodje i period kad se poremetim da bude i dosta više, al tad obaram rekorde ![]() 5.Kao manji ja i moje prethodno ne toliko neodgovorajuće društvo smo se upisivali u leksikone, i dalje mi je omiljena ptica gavran ili vrana, omiljena 'boja' crna al sad mi je omiljeno piće pivo al ne coca-cola, tako da se može reći da sam odrastao malo ![]() Folk je narod.Turbo je sistem ubrizgavanja goriva pod pritiskom u cilindar motora sa unutrašnjim sagorevanjem.
Forum Statistika