|
Meni
Sanjalica.com |
Moderatori: Rag_Doll, arthas, Sanjaličari
Pravila foruma
************** Radi kvalitetnijeg boravka preporucujemo da procitate PRAVILA FORUMA Pretrazite sadrzaj po raznim osnovama uz pomoc nase PRETRAGE
Re: Po cemu me pamtisPo nekom nezadovoljstvu sa stanjem na forumu i nekim corbicama...
Off topic: Hmm ljubila..ne, pospani nisam ljubila, mene su poljubili u trenutku nepaznje... U svemu losem postoji nesto dobro...
Re: Po cemu me pamtisod samog pocetka mi je bila nekako nezna, mila slatka
![]() Niko nije rekao da je lako biti roditelj, sad znam i zasto ![]()
Re: Po cemu me pamtisPo iskljucivosti po pitanju nekih stvari...
![]()
Re: Po cemu me pamtispo lovu....po srnecem gulasu i spikovanom zecu....
UPOZORENJE!
-Postove ovog Autora citate na sopstveno odgovornost. -Preporucuje se da pre citanja ,konsultujete lekara o mogucim stetnim posledicama po vase zdravlje. -Autor ne snosi odgovornost za reakciju ,koju bi post iznad mogao da izazove kod vas.
Re: Po cemu me pamtis....jer sa tobom sam prestala da brojim vreme...bitni su samo otkucaji...
i nemoj sada da se uobrazis..... ![]() Ponekad izmislim sadasnjost da imam gde da prenocim. ~
Re: Po cemu me pamtispo lepim recima ...lepim stihovima ....nemoj ni ti da se uobrazis ....
![]() UPOZORENJE!
-Postove ovog Autora citate na sopstveno odgovornost. -Preporucuje se da pre citanja ,konsultujete lekara o mogucim stetnim posledicama po vase zdravlje. -Autor ne snosi odgovornost za reakciju ,koju bi post iznad mogao da izazove kod vas.
Re: Po cemu me pamtisDockan...vec se uobrazih....
![]() Ponekad izmislim sadasnjost da imam gde da prenocim. ~
Re: Po cemu me pamtis
gdje me nadje? :P poisona ...po konstantnom pisanju po forumu u zadnje vrijeme, i po romanticaru velikom ![]() nesposoban za potpis...
Re: Po cemu me pamtispo ovom magarcu
.........
Re: Po cemu me pamtispo...
UPOZORENJE!
Re: Po cemu me pamtisPo svemu i svačemu... Dobar saptunik u dodavanju ulja na vatru i kojekakvim zanimljivim preokretima na temama
![]() Folk je narod.Turbo je sistem ubrizgavanja goriva pod pritiskom u cilindar motora sa unutrašnjim sagorevanjem.
Re: Po cemu me pamtisZakleti roker, mrzi folkere i danasnju estradu. Uglavnom po ovome.
![]() Ja volim plave oci u maglama sivim
volim ceo svet i svemu jos se divim a oni nek pricaju i govore sta hoce da volim te jer ti si zabranjeno voce glupost, ma glupost
Re: Po cemu me pamtiskada procitam nick sanja13 - prva asocijacija mi je bambi plazma
![]() Niko nije rekao da je lako biti roditelj, sad znam i zasto ![]()
Forum Statistika