Sta je ono sto vi prizeljkujete da dobijete a nikako da vam ispune zelju?
|
Meni
Sanjalica.com |
Moderatori: art, Sanjaličari
Pravila foruma
************** Radi kvalitetnijeg boravka preporucujemo da procitate PRAVILA FORUMA Pretrazite sadrzaj po raznim osnovama uz pomoc nase PRETRAGE
11 Posta
• Stranica 1 od 1
Idealan poklon?Da li postoji? I naravno koji je
![]() Sta je ono sto vi prizeljkujete da dobijete a nikako da vam ispune zelju? Niko nije rekao da je lako biti roditelj, sad znam i zasto ![]()
Re: Idealan poklon?Ijaoo, idealan poklon za mene su jedne zepe,
koje mi je neko jos davno obecao kupiti... Ali, ocigledno taj poklon necu skoro dobiti ![]() ...Ne pomažu ni parfemi kada je čovjek smrad...
Re: Idealan poklon?Ono sto kod mene sto posto proazi kao idealan poklon je:
1. cvet 2. knjiga Niko nije rekao da je lako biti roditelj, sad znam i zasto ![]()
Re: Idealan poklon?Nije mi bitan poklon , nego sama cinjenica da me se neko setio. Kada se ne nadas poklonu,
taj osecaj prijatnog iznenadjenja je od neprocenjive vrednosti. I sto je manja materijalna vrednost poklona , to je moja radost veca , obozavam sitnice , imaju posebnu draz. Nekako , skupim poklonom uvek cena dominira , dar gubi smisao koji sam po sebi treba da nosi. Eto , bas danas me je drugarica prijatno iznenadila. Onako spontano i bez nekog povoda , poklonila mi je prelep sal tirkizne boje , mekan, nezan , izradjen od kasmira i svile. Tim poklonom sam se obradovala ko malo dete. I taj sal ce me uvek podsecati na moju dragu drugaricu. Nema vrednijeg poklona , kao sto je onaj od srca dan voljene osobe... Magna res est vocis et silentii tempora nosse.
Velika je stvar znati vreme govora i cutanja.
Re: Idealan poklon?Nije mi uopste bitno sta je poklon, ( Smokey bice da te citiram
) ali mi ispuni srce kada se neko sjeti da mi pokloni nesto, samo me jako oneraspolozi kad mi neko da skup poklon... E tad se ubijam kad razmisljam sta ja tom nekom da kupim a da bude priblizno vrijedno..Zato najvise volim da dobijem neku sitnicu iznenada... I volim iznad svega da poklonim nekom neku sitnicu, ko zna da cijeni- zna, ko ne zna - vidjecu, pa sledeci put nece dobiti bas nista.. Jaoj , jos mi je tu nesto sto pamtim i sad. Kada sam dobila jednu malu od druga koji je otisao van Crne Gore i kada je dotrcao prije nego sto je trebao podje, da se pozdravimo, i donio mi ju je i rekao mi : ,, Za drugo sad para nemam, a znam da ce tebi i ona mnogo cinjeti- to ti je kad osjetis da ti nedostajem``...osmjehnuo se poljubio me i otisao... tako te stvari se pamte, a sta da radim s cizmicama od 200 e koje mi tetka kupi, da ih utrampim za 2 m konopca i da se objesim ..![]() ...Bol koju prouzrokuje ljubav, može izlijeciti samo ljubav...
Re: Idealan poklon?Idealan poklon je poklon od koga ima koristi ...
Imam gomilu poklona koje samo premestam sa jedne na drugu stranu i vise mi smetaju nego koriste. Nikada nisam dobila knjigu na poklon ... a smatram da je to bas posebno ... ne kosta mnogo ... a znacilo bi mi puno. Ma ubrati jedan jedini cvetic, pokloniti ga ... divan osecaj .... svaki put kada ga ugledam natera mi osmeh na lice .... Dobila sam za prosli rodjendan od meni jako drage osobe ![]() Niko nije rekao da je lako biti roditelj, sad znam i zasto ![]()
Re: Idealan poklon?idealan poklon za mene je onaj koji naiđe sam od sebe, a ne koji je kupljen na brzaka.
mene mohu gluposti i đinđuve da uvesele bilo kog dana, a ne samo za rođendan ili ne znam koju priliku. I walk ALONE...
Re: Idealan poklon?Najviše me obraduje knjiga... Znam da ću dobiti od svojih i od tetke po jednu, a to šta će
mi ostali pokloniti i nije toliko bitno, šta god da dobijem ja ću to da sačuvam pa makar eto bio i miris ili piće ili šta ti ja znam, al' knjige me stvarno obraduju ![]() Folk je narod.Turbo je sistem ubrizgavanja goriva pod pritiskom u cilindar motora sa unutrašnjim sagorevanjem.
Re: Idealan poklon?Toliko ih retko dobijam da se svakom obradujem k`o kuce sto bi rekli
Zapravo ni sama ne znam sta bi to bio idealan poklon za mene... sve sto dodje onako iskreno od srca, a ne reda radi, samo da se otalja, obraduje me. Bitno mi je da znam da je osoba od koje sam dobila poklon zaista zelela da me obraduje, a ne da me skine sa dnevnog reda ![]()
Re: Idealan poklon?Prizeljkujem 7 na loto-u,a za ostalo cu se snaci
![]() S ciljem pred očima i najsporiji napreduju brže nego najbrži bez cilja.
11 Posta
• Stranica 1 od 1
Forum Statistika