Srecna, raspolozena, zadovoljna
Uglavnom je tako svaki dan poslednjih nekoliko meseci 
|
Meni
Sanjalica.com
|
Moderatori: ladacki, Sanjaličari
Pravila foruma
************** Radi kvalitetnijeg boravka preporucujemo da procitate PRAVILA FORUMA Pretrazite sadrzaj po raznim osnovama uz pomoc nase PRETRAGE
Re: Kako se osecate danas?Super
Srecna, raspolozena, zadovoljna Uglavnom je tako svaki dan poslednjih nekoliko meseci ![]() Sve se vraca, sve se placa i na svakog dodje red!
Kad se jedna vrata srece zatvore, druga se otvore. Ali cesto toliko dugo gledamo u zatvorena vrata da i ne primjecujemo ona otvorena. (Helen Keller)
Re: Kako se osecate danas?Jako brzo menjam raspolozenje...pre pola sata tuzna..a sad jako srecna...
![]() '' Ljudi su kao skoljke! Moras ih otvoriti na hiljade da bi pronasao biser.''
Re: Kako se osecate danas? ma super ,mogu da radim sta hocu i nisam umoran
Re: Kako se osecate danas?...preznojeno, smrcavo, temperaturno....uh, ala ga opisah.... ne znam ni idu li sve ove rijeci u svojstvu opisa...........ali bicu ok....
![]() ..No one will surrender tonight, but I won't give in, I know what I want..
Re: Kako se osecate danas?... u najmanju ruku ... prestraseno
Pametan covek zamjecuje sve.
Glupi na sve ima neku zamjerku.
Re: Kako se osecate danas?Sta je bilo Ceki?
Ja sam naspavana, malo mamurna od sinoc doduse, i igram se lose domacice ![]() Gorka mi je kafa, al mi zivot sladak
![]()
Re: Kako se osecate danas?Joj bre, idem na konsultacije za manji hirurski zahvat koji sam radila pre dve godine, pa moram opet, a znam kako sam prosla tada.... pa sam sada ... brrr
![]() Pametan covek zamjecuje sve.
Re: Kako se osecate danas?Ajoj, bas mi je zao
Nema sad tu nekog dobrog saveta, osim mozda da probas da preokupiras misli necim drugim i verujes u to da taj prosli put ne odredjuje kakav ce biti sledeci, a resices problem to je najvaznije. Hoces nam biti odsutna s foruma ili se vracas odmah kuci? Gorka mi je kafa, al mi zivot sladak
![]()
Re: Kako se osecate danas?Pa idem sada tek da vidim kada cemo to da zakazemo, i necu biti u bolnici vracam se odmah kuci, ali cu da rezim na vas kada me tablete za bolove popuste
![]() Pametan covek zamjecuje sve.
Re: Kako se osecate danas?Oooooo...dobra stara Ceki, samo ti meni zarezi, zarezacu ti natrag, mozda te i gricnem, nema nista da se brines
![]() Gorka mi je kafa, al mi zivot sladak
![]()
Re: Kako se osecate danas?Odlicnoo
![]() Sve se vraca, sve se placa i na svakog dodje red!
Kad se jedna vrata srece zatvore, druga se otvore. Ali cesto toliko dugo gledamo u zatvorena vrata da i ne primjecujemo ona otvorena. (Helen Keller)
Re: Kako se osecate danas?Krivom za sve, umorno...
![]()
Re: Kako se osecate danas?izvozano
![]()
Re: Kako se osecate danas?
Ko Te vozao da mu ja presudim E,spamujem...a, to ne sme... Ae, lako je Tebi...kako mrzim to kad mi neko kazhe...a, ja rekoh sada Idem, preumorna sam...
Forum Statistika