|
Meni
Sanjalica.com |
Moderatori: art, Sanjaličari
Pravila foruma
************** Radi kvalitetnijeg boravka preporucujemo da procitate PRAVILA FORUMA Pretrazite sadrzaj po raznim osnovama uz pomoc nase PRETRAGE
Re: Priznajem da........da sam spremna za ludnicu ...mogla bih polako put nje
![]() "...Bilo kuda-osmeh svuda..."
Re: Priznajem da........ da je nekima nemoguce objasniti bilo sta
![]() Niko nije rekao da je lako biti roditelj, sad znam i zasto ![]()
Re: Priznajem da........da trazim broj od prve i najblize ludare...
![]() Da dewojke wole plocice,spawale bi u kupatilu
![]()
Re: Priznajem da........ iako mrzim sneg iz dna duse, veceras sam uzivala u setnji... ne znam sta mi bi
![]()
Re: Priznajem da........ sam danas jako srecan i zelim da tu srecu podelim sa svima
![]() Tvoja slaba tacka je moja lepota
Re: Priznajem da........Priznajem da nečije profile gledam po nekoliko puta na dan....
![]() Ponekad izmislim sadasnjost da imam gde da prenocim. ~
Re: Priznajem da.....Da je veoma tesko nositi 15ak kila po snegu koji niko nije cistio... Ali kada je moja Vanja u pitanju, za nju sve da uradim, makar morala da je nosim kroz sneg do pojasa!!
![]() Ja volim plave oci u maglama sivim
volim ceo svet i svemu jos se divim a oni nek pricaju i govore sta hoce da volim te jer ti si zabranjeno voce glupost, ma glupost
Re: Priznajem da.....Da mi se ne pise vise po forumu...zabavnija ekipa na mini chatu...pozdrav za miniii..
mada koliko primjecujem sve vise forumasa navraca tamo u zadnje vrijeme.. ![]() .............................................
Re: Priznajem da.....Pa ,Sir,priznajem....ulepsala sam mini....
Re: Priznajem da........mi je dosadilo da gledam samo slike na ovom forumu, htjela bih nesto i da procitam...
![]()
Re: Priznajem da..........sam jako srecna zato sto je danas petak.
![]()
Re: Priznajem da........eto desi se da neki ljudi udju u moj zivot bez pompezne najave,nepozvani,nezeljeni,nesanjani kao slucajni prolaznici koji me onako usput ramenom okrznu nehotice dok streme nekom svojom linijom u nepoznato. Okrznu me i ja kao da nikada nisam imala moju pravu liniju skrenem u to nepoznato zastanem na tren i krenem da istrazujem otiske prolaznih stopala.Pomislim-ajd da vidim na par trenutaka… Tren postane vecnost. Vecnost postane smisao....
Re: Priznajem da........me opasno pocinju nervirati ovi sto po deset puta salju poruku "za hot dop" i nakon sto im lijepo i kulturno napisem "razguli"..
Pa ljudi dokle... ![]()
Re: Priznajem da.....nnapisi da si lezbejka ...pa nece te nervirati ovi....vec ove...
a njih valjda ima manje... ![]() UPOZORENJE!
-Postove ovog Autora citate na sopstveno odgovornost. -Preporucuje se da pre citanja ,konsultujete lekara o mogucim stetnim posledicama po vase zdravlje. -Autor ne snosi odgovornost za reakciju ,koju bi post iznad mogao da izazove kod vas.
Re: Priznajem da.....
evo ovakvi me tipovi nerviraju...sto sve znaju i nikad ne posumnjaju u svoj stav....
Forum Statistika