|
Meni
Sanjalica.com |
Moderatori: art, Sanjaličari
Pravila foruma
************** Radi kvalitetnijeg boravka preporucujemo da procitate PRAVILA FORUMA Pretrazite sadrzaj po raznim osnovama uz pomoc nase PRETRAGE
Re: Šta uvek uspe da probudi osećaj prijatnosti u vama?Azra
UPOZORENJE!
-Postove ovog Autora citate na sopstveno odgovornost. -Preporucuje se da pre citanja ,konsultujete lekara o mogucim stetnim posledicama po vase zdravlje. -Autor ne snosi odgovornost za reakciju ,koju bi post iznad mogao da izazove kod vas.
Re: Šta uvek uspe da probudi osećaj prijatnosti u vama?Kad vidim lepu trudnicu, ili zenu sa bebom...
Kad sam dobra, dobra sam...
Kad sam losa... onda sam mnogo bolja...
Re: Šta uvek uspe da probudi osećaj prijatnosti u vama?... kada dodju ozareni sa zeljom da me nasmeju spremni na decije gluposti...
Re: Šta uvek uspe da probudi osećaj prijatnosti u vama?Italija i njene cari.
Opet bih isla a ne bih se bunila ni da se preselim. ![]() ...emocije su divlji konji...
Re: Šta uvek uspe da probudi osećaj prijatnosti u vama?Ona toplina koju osetim u telu posle gutljaja mog omiljenog vina...
Magna res est vocis et silentii tempora nosse.
Velika je stvar znati vreme govora i cutanja.
Re: Šta uvek uspe da probudi osećaj prijatnosti u vama?bez mnogo filozofije - neki kolaci sto ih pravi moja teta...mami nikad ne upale kao njoj...i ovaj avatar od smokey...sjajan...ukradem...
![]() ,___,
(0,0) /)__) ” ”
Re: Šta uvek uspe da probudi osećaj prijatnosti u vama?miris jutarnje kafe ...
Kažu život nije lak,moraš biti jak...
Re: Šta uvek uspe da probudi osećaj prijatnosti u vama?Ljubazno ophodjenje ljudi, jednih prema drugima.
Čovjek, o kako to majmuna boli.
Re: Šta uvek uspe da probudi osećaj prijatnosti u vama?Porcija jutarnja sa toplim mlekom, cokolinom i plazma keksom...
Re: Šta uvek uspe da probudi osećaj prijatnosti u vama?Dan kao stvoren za izlazak, setnju i skitnju....boravak van gradske guzve negde na cistom vazduhu u drustvu dragih osoba
![]() Ain't no money, ain't nobody
that can buy you piece of mind...
Re: Šta uvek uspe da probudi osećaj prijatnosti u vama?dobar film....ili pjesma...
Animals are reliable, many full of love, true in their affections, predictable in their actions, grateful and loyal. Difficult standards for people to live up to.
Re: Šta uvek uspe da probudi osećaj prijatnosti u vama?Kad se probudim i ugledam moju ljubav pored mene onda mi je ceo dan predivan
Re: Šta uvek uspe da probudi osećaj prijatnosti u vama?kafa i dorucak u krevetu...
UPOZORENJE!
-Postove ovog Autora citate na sopstveno odgovornost. -Preporucuje se da pre citanja ,konsultujete lekara o mogucim stetnim posledicama po vase zdravlje. -Autor ne snosi odgovornost za reakciju ,koju bi post iznad mogao da izazove kod vas.
Re: Šta uvek uspe da probudi osećaj prijatnosti u vama?Pored pomisli na maj girlfrend mi osećaj prijatnosti probudi kad dodjem
ovde i vidim: Still Dreaming BANNED!! ![]() Folk je narod.Turbo je sistem ubrizgavanja goriva pod pritiskom u cilindar motora sa unutrašnjim sagorevanjem.
Re: Šta uvek uspe da probudi osećaj prijatnosti u vama?Kada znam da taj dan nemam nikakvih obaveza, vec ceo dan mogu da provedem kako god hocu sa voljenom osobom...
![]()
Forum Statistika