|
Meni
Sanjalica.com |
Moderatori: art, Sanjaličari
Pravila foruma
************** Radi kvalitetnijeg boravka preporucujemo da procitate PRAVILA FORUMA Pretrazite sadrzaj po raznim osnovama uz pomoc nase PRETRAGE
Re: Šta uvek uspe da probudi osećaj prijatnosti u vama?Njegove oci u polutami .. zamisljen pogled ... usne dok tiho izgovaraju reci
Niko nije rekao da je lako biti roditelj, sad znam i zasto ![]()
Re: Šta uvek uspe da probudi osećaj prijatnosti u vama?Kada mi se javi osoba na koju ja bas u tom trenutku mislim.. Neopisivo..
S ciljem pred očima i najsporiji napreduju brže nego najbrži bez cilja.
Re: Šta uvek uspe da probudi osećaj prijatnosti u vama?Kad uspem da olaksam sebi i osobi do sebe. Uvek i nepogresivo se osecam prijatno. Forme mogu biti svakakve. Al' trenutak olaksanja. Ih.
![]()
Re: Šta uvek uspe da probudi osećaj prijatnosti u vama?Kad avion polijece ili slijece.
Re: Šta uvek uspe da probudi osećaj prijatnosti u vama?Kad pticice cvrkucu,kad je nekom stalo do mene,kad kuca i maca hoce da se maze,igraju..
![]()
Re: Šta uvek uspe da probudi osećaj prijatnosti u vama?kada ohrabrim sebe da nisam pogrijesio :P i onako sav pun samopouzdanja kazem pa da....
nesposoban za potpis...
Re: Šta uvek uspe da probudi osećaj prijatnosti u vama?Iskrena čistota, bez obzira čija-dovoljno je da je prepoznam u pogledu.
Neverni najlakše kunu se u Boga!
Re: Šta uvek uspe da probudi osećaj prijatnosti u vama?uglavnom penis, no da ne mora da se pise najmanje 30 karaktera, stavila bih tacku na prve dve reci
"Don't let yourself get attached to anything you are not willing to walk out on in 30 seconds flat if you feel the heat around the corner."
Re: Šta uvek uspe da probudi osećaj prijatnosti u vama?Suštinski nema šta... 90% ljudi u mom gradu, u tvom gradu, u državi nekoj možda ili verovatno ili
sigurno ne zna šta želi. Bitno je kao što piše na tvom avataru biti ponosan, ponosan na svaku svoju reč i grešku, jednostavno ne biti Furios Angel, ne biti Grim Reaper, ne biti nadimak, nego biti JA. Ništa ne može da spreči čoveka koji zna šta želi, ne može nikakva sila da zaustavi njegovu moć govora, njegovu moć delanja. Ako imaš samopouzdanja ti si čovek, ako znaš da kenjaš ti si opet čovek zato što to znaš, zato što si imao priliku da to naučiš, imao si volje. Nisi dužan nikom da govoriš šta ćeš od svog života već jednostavno ti dodje, jednostavno znaš, popričaš sa sobom. Nekom je motivacija ljubav, nekom strast, nekom to da ne želi više da uzima dzeparac od keve, al' u svakom slučaju se svodi na isto, vodi se na samopouzdanju, vodi se takodje i na govoru sa drugima i na govoru sa sobom, jer postoji takodje mogućnost da u govoru sa drugim navedeš neke činjenice i agrumente o sebi koje možda nikad sam sebi ne bi naveo. Šta god da ovo bilo imao sam potrebu da izbacim iz sebe, dal' se nadovezivalo na prethodni post ili ne, kako god ko da shvatao, na neki način me je prethodni post ako ću malo razmilsliti (inače retko razmišljam, takav sam kakav sam, bacam reči, igram se sa njima, koliko god imalo smisla ili ne to sam na kraju opet JA, poštovao to neko ili ne) rekao bih da me čak podstakao predhodni post na sve ovo. Folk je narod.Turbo je sistem ubrizgavanja goriva pod pritiskom u cilindar motora sa unutrašnjim sagorevanjem.
Re: Šta uvek uspe da probudi osećaj prijatnosti u vama?posle ovoga cak i moj post moze biti pristojan za konzervativce, sve ima svoju pozitivnu stranu
"Don't let yourself get attached to anything you are not willing to walk out on in 30 seconds flat if you feel the heat around the corner."
Re: Šta uvek uspe da probudi osećaj prijatnosti u vama?Lagani dasak jutarnje svjezine, dok sve nagovjestava jos jedan vreli dan...ispijanje jutarnje kafe, bez zurbe, jer sati ne znace nista u ovoj mojoj mirnoj oazi...dok tamo preko zida tece uobicajeni uzurbani zivot...
![]()
Re: Šta uvek uspe da probudi osećaj prijatnosti u vama?Jedna godisnjica, pa jos malo pretpraznickog osjecaja i vecera na koju se spremam ici i pomisao na sve te drage ljude koji ce biti tamo..i Bozic, onako najsvecarskiji dan...dobra prilika za rijetka druzenja...
![]() "Što manje misliš,imaćeš više istomišljenika."
Re: Šta uvek uspe da probudi osećaj prijatnosti u vama?Kad crtam... Potpuno se prepustim i imam osecaj da ceo svet nestane. Postojimo samo olovka, papir i ja. Ne mogu vam opisati osecaj. Jednostavno savrseno.
![]() Alter ego OposumaPodStresom
Re: Šta uvek uspe da probudi osećaj prijatnosti u vama?Uvek..ON...Tada mi je srce kao kosmos veliko...
![]() Ponekad izmislim sadasnjost da imam gde da prenocim. ~
Re: Šta uvek uspe da probudi osećaj prijatnosti u vama?.......................kokain
![]()
Forum Statistika