|
Meni
Sanjalica.com
|
Moderatori: ladacki, Sanjaličari
Pravila foruma
************** Radi kvalitetnijeg boravka preporucujemo da procitate PRAVILA FORUMA Pretrazite sadrzaj po raznim osnovama uz pomoc nase PRETRAGE
60 Posta
• Stranica 4 od 4 • 1, 2, 3, 4
Bez crnog duksa obavezno sa kapuljačom,crne maice umesto potkošulje ispod,i preko svega toga još jedna crna maica,farmerice neke izbledele crne a može i iscepane,mobilni i sluške
I taj Gavran,šuteć samo,još je tamo,još je tamo,
Oči su mu slika prava zloduha što sniva, spava, Svijetlost, što ga obasjava, na dnu njegovu sjenu riše, Moja duša iz tih sjena, što mi cijelu sobu skriše Ustat neće - nikad više!
Два пута сам изашао без личне и керови су ме пеглали. Сада могу и го и бос, али без личне не идем.
I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''
Hmm..Da vidim:bez moje torbe pune raznog smeca, papira i omota od cokolade, i tu i tamo neceg korisnog..
On my knees, I'll ask
Last chance for one last dance 'Cause with you, I'd withstand all of hell to hold your hand
Re: Bez cega ne izlazite iz kuce?Cigare i mobilni.....
Re: Bez cega ne izlazite iz kuce?bez obuce ne volim da hodam bosa
Re: Bez cega ne izlazite iz kuce?Sada ...bez brdo zimske opreme , sal, kapa , rukavice, vise sloja carape
![]() "Rasirio sam snove pred tvoja stopala
hodaj lako, jer hodas po mojim snovima."
Re: Bez cega ne izlazite iz kuce?Jedno je sigurno, pola kile kljuceva
![]() verglam ja verglam i treceg puta upalim iz prve xD
Re: Bez cega ne izlazite iz kuce?Cigareta,dokumenta,kljucheva, i parica.
Re: Bez cega ne izlazite iz kuce?naocara za sunce
Re: Bez cega ne izlazite iz kuce?bez cigara,zapaljivača i sebe, definitivno
Animals are reliable, many full of love, true in their affections, predictable in their actions, grateful and loyal. Difficult standards for people to live up to.
Re: Bez cega ne izlazite iz kuce?Bez mobilnog, novcanika, zvaka, mp4 pleyer-a i od skoro hanzaplasta
![]() Sve se vraca, sve se placa i na svakog dodje red!
Kad se jedna vrata srece zatvore, druga se otvore. Ali cesto toliko dugo gledamo u zatvorena vrata da i ne primjecujemo ona otvorena. (Helen Keller)
Re: Bez cega ne izlazite iz kuce?Desava se jako cesto da izadjem bez svega,i moba i svega...Ne da mi se ista nositi..
![]() Al kad nosim,to je ugl. mob,ogledalce sa cesljem,sjaj,novac. ![]() '' Ljudi su kao skoljke! Moras ih otvoriti na hiljade da bi pronasao biser.''
60 Posta
• Stranica 4 od 4 • 1, 2, 3, 4
Forum Statistika