to se samo pravimo vazni....
|
Meni
Sanjalica.com |
Moderator: Sanjaličari
Pravila foruma
************** Radi kvalitetnijeg boravka preporucujemo da procitate PRAVILA FORUMA Pretrazite sadrzaj po raznim osnovama uz pomoc nase PRETRAGE
Re: Devetnaest najupotrebljavanijih lazi koje govore muskarc
mi starije cure ne padamo vise tako lako na ove slatke lazi 1.ma daj ne lazi 2.lazi nekom drugom 3.ma da,trudices se ,vidjecemo kada ces se javiti hehe,cinicni osmijeh mu poklonim 4.he he 5.dali ti pravis budalu iz mene 6.ma da,ja sam je zapazila a da je ti nisi 7.daj molim te sjeti se ,,pa kako si to mogao zaboraviti he he 8.muskarci gledate kroz sex 9.i moraces ako zelis biti samnom 10. da nisi zelio nebi se desilo 11.da ,svakako ,,vrijeme ce pokazati 12.ne,sada ,zasto izbjegavas razgovor 13.da? a pocemu sam ja posebna? 14.pa ajde to ponekad i vjerujem 15.sumnjam 16.a zasto bi bio 17.e to cemo jos vidjeti 18.pravim se da vjerujem ali ne vjerujem 19.to ces mi dokazati toliko puta sam se opekla na slične lazi da sada i moze govoriti istinu ja ne vjerujem
Re: Devetnaest najupotrebljavanijih lazi koje govore muskarci:
Broj 1 Ne verujem da lazu kada ovo izgovore. To se isto odnosi i na broj 19. Ne shvatam odakle te predrasude da muskarci lazu kada izjavljuju ljubav, upravo je obrnuto, redje se odlucuju da tako nesto kazu, ali kada kazu, onda to zaista i misle. Broj 5 Zasto bas Uma? Broj 9 Takodje nije laz. Zasto bi lagali da ce biti pazljivi, pa onda kao ne budu pazljivi? Broj 10 Takodje, istina. Kada kazu "desilo se", obicno se zaista tek tako i desilo. Broj 14 Nije laz, u trenutku izgovaranja, zaista tako i misle. Posle se situacija promeni ali nije unapred smisljena laz. Broj 15 Muskarac koji to kaze zeni, zaista tako i misli. Ali, ne bukvalno, vec u romanticnom smislu. Broj 18 Nikada nisam dovodila u sumnju ovakvu izjavu. ![]()
Re: Devetnaest najupotrebljavanijih lazi koje govore muskarci:Joj, opet ova elfo
Da, da, niko od njih nista ne laze, sve su to mali fini iskreni muskarci... 1. Zaljubljen je velika rijec, nije kao dopadas mi se. Ali kljucno ovdje je ovo "u trenutku". Milion puta sam cula ovu frazu, jezim je se. Nisi se zaljubio u trenutku, samo si saznao da sam opet slobodna, ili si ti upravo raskinuo, a dopadam ti se, ne zaljubljenost... 19 necu komentarisati, nisam nikad cula. Cula sam samo "Ni ja tebe" i mislim da je bilo iskreno9. Tu se slazem, ako nista bar se iskreno trude 10. Desilo se - kako kad, kod budala i jeste tacno, ali ima i lukavaca 14. Jest, nije laz prvih 5 min15. Ma naaaaravno Ja ne mislim o sebi da sam ono sto bih zeljela, a ne da vjerujem njemu kad mi to kaze18. Nesto se s ovim nisam zamarala, ali znala je biti moja laz Dosta ovih lazi vazi i za zene isto... "I don't suffer from insanity, I enjoy every minute of it":D
Pa ne lazu po onim pitanjima koje sam navela. Zasto bi lagali o tome, u cemu je poenta... A tebi je i "zaljubljen" prejaka rec? Odakle ti uopste tolike gradacije? A i ja govorim o vezama, ne o muvanjima, odnosno da se izrazim u skladu sa svojim godinama Ako mladic kaze svojoj devojci "dopadas mi se", to je kao da nista nije ni rekao, slobodno je mogao tu misao da zadrzi za sebe, jer se podrazumeva da mu se njegova devojka dopada, jer u suprotnom ne bi ni bio sa njom. Mislim, zvuci smesno...On: "e, bas mi se dopadas" Ona: "ma nije valjda". Ako osecaju emocije, zar nije bolje ovako: On: zaljubljen sam u tebe" Ona: "i ja u tebe" I zasto u to ne poverovati, ne postoji nijedan razlog da se laze po tom pitanju. I samo, molim te, nemoj sada da kazes da muskarci lazu zene da ih vole ili da su u njih zaljubljeni, samo da bih ih odveli u krevet. To mozda pokusavaju decaci, ali ne i muskarci.
Re: Devetnaest najupotrebljavanijih lazi koje govore muskarci:Ma dajte, ove lazi su naivne.Za decu predskolskog uzrasta.
Re: Devetnaest najupotrebljavanijih lazi koje govore muskarci:Puf, ja sam super prosla! Od svega navedenog u zivotu cuh samo ovo:
Znaci neki ne lazu bas toliko, al zato verovatno ove 4 stavke svi opletu Gorka mi je kafa, al mi zivot sladak
![]()
Opet o razlicitim stvarima. Jedno je reci "Zaljubio sam se u tebe", a sasvim drugo "U trenutku sam se zaljubio u tebe". Ovo prvo nisam komentarisala, govorila sam o ovom drugom. To smatram lazi, jedino sto ne znam je li lazu sebe ili mene. Nazalost, pokusavaju i "djecaci" od trideset i kusur godina. Ali, kao sto vec rekoh nisam uopce govorila o tom, vec to "u trenutku"... "I don't suffer from insanity, I enjoy every minute of it":D
Koji muškarci uopšte to govore?! Pa na ovu frazu ne bi pala ni klinka od 15 godina. Dobro veče. Mene su poslali iz štaba, ja ću vam pomoći...
Re: Devetnaest najupotrebljavanijih lazi koje govore muskarci:O tom govorim, a ja sam cula od tri momka
"I don't suffer from insanity, I enjoy every minute of it":D
Re: Devetnaest najupotrebljavanijih lazi koje govore muskarci:Valjda znate da to "zaljubio sam se u sekundi" znaci "nalozio sam se u sekundi". I to je uvek iskreno. Sekunde su sasvim dovoljne.
Gorka mi je kafa, al mi zivot sladak
![]()
Izvini, nisam razumela da mislis na to. Mada, zasto i ne bi bilo moguce zaljubiti se u trenutku? Dobro, slazem se sa Nancy da je to vise ono "nalozio sam se" Zar to nije neki vid zaljubljenosti? ![]()
Re: Devetnaest najupotrebljavanijih lazi koje govore muskarci:Ja kapiram da je to vec ljubav. Inace, ljubav je najcesce moguca tek posle te zaljubljenosti/nalozenosti za koju je potrebno 10 sekundi. Scientifically proved (ja, naravno, citala)
Posle sam se preispitala i mene taj sablon radi. edit: Brzam. Mislim da je to dubinsko prepoznavanje na brzaka ustvari pomucen um zbog nalozenosti. Ljubav dodje malcice kasnije. Poslednji put menjao CalamityJane dana Čet Maj 13, 2010 10:50 pm, izmenjena samo jedanput
Gorka mi je kafa, al mi zivot sladak
![]()
Forum Statistika