|
Meni
Sanjalica.com |
Moderator: Sanjaličari
Pravila foruma
************** Radi kvalitetnijeg boravka preporucujemo da procitate PRAVILA FORUMA Pretrazite sadrzaj po raznim osnovama uz pomoc nase PRETRAGE
41 Posta
• Stranica 1 od 3 • 1, 2, 3
Momke zanimaju samo lepe devojke?Momke zanimaju samo lepe devojke?
Kaže se da je ličnost ono što je najvažnije, a opet, kad pogledate mnoge dečake koje poznajete, može se desiti da zaključite da njih ličnost devojke uopšte ne zanima, glavno im je da ona bude lepa. To nije tačno, ne za većinu momaka, i ne zadugo. Ali, postoji razlog zbog kojeg nastaje ovo uverenje i nije loše znati ga. Evo kako to otprilike ide (priča je uopštena, tek da se stekne neka ideja): kada tek počnu da obraćaju pažnju na devojke, momcima je sve to u vezi s ljubavlju novo. Očigledno. I kada s prijateljima komentarišu devojke, najviše komentarišu njihov izgled. Izgled je, sasvim sigurno, ono što se kod nekog prvo primeti - i devojka će kod momka prvo primetiti kako on izgleda, svakako neće na nekom koga ne poznaje smesta videti da je dobar kao anđeo. I inicijalna privlačnost biće izazvana izgledom. Često se sve i završi na primećivanju toga da je devojka lepa i sanjarenju o njoj, i ne načini se prvi korak. Ili se nešto pokuša, pa devojka ne bude zainteresovana, i kasnije dečko pokuša da nađe neku drugu devojku (po mogućnosti, lepu). On i dalje ne zna kako stvari tačno teku u vezi niti šta bi sve želeo, nema dovoljno iskustva da bi mogao da ima naročito precizne želje. Pre ili kasnije uspe da bude u vezi s nekom devojkom. Nekada ta veza bude super, nekada ne bude. Ali, bilo posle jedne, bilo posle nekoliko veza, zaključi da to što je devojka lepa nije dovoljno. Dovoljno je da ga zainteresuje, ali ne i da održi to interesovanje. Tada počinje da traži i druge vrline u devojkama, pa nakon izvesnog vremena uopšte nije isključeno da će mu devojčin izgled postati potpuno sporedan (ne u smislu da mu neće smetati ako je ona aljkava i ne vodi računa o sebi, nego mu neće biti značajno da ona bude neka fenomenalna riba da bi želeo da bude s njom). Krajnji rezultat? Biće momaka kojima je glavno da devojka bude lepa; to su ili oni koji skupljaju "trofeje" (s koliko su dobrih riba bili - takvi zaista nisu vredni vaše pažnje), ili oni koji jednostavno nemaju dovoljno iskustva s vezama, a vremenom će naučiti bolje. I tako je moguće steći utisak da oni samo žele da im devojka bude lepa, i da će izlaziti s najlepšom devojkom koja ih hoće. Ipak, vremenom većina dečaka nauči da lepota nije glavna, da ne znači nužno i vezu koja će im se dopasti, i tada priča o tome da im je važno samo kako ona izgleda postaje potpuno netačna. Ivana Milaković Dusho to je samo internet!!!
nemoj tako...nisu svi takvi...
mada ih je vise kojih zanima samo sex... How can I forget you when you always on my mind?
How can I not want you when you all I want inside? How can I let you go when I can't see us apart? How san I not love you when you control my heart?
Nisu svi baš takvi,ali većinu privuče prvo fizički izgled devojke..
naravno,ako ''padne'' na tom testu,devojka kod njega šanse nema! Malo koji muškarac gleda prvo osobine .. naravno,njemu je ispod časti da hoda s nekom rugobom Ne možemo da utičemo na to s koje će strane vetar duvati, ali možemo da podesimo jedra.
- Fjodor M. Dostojevski ♥
mora imati nesto zbog cega cu je primetiti, ugl je to nesto vezano za izgled, ali ne uvek.
gresite devojke,.. ako sam otkinuo za tom devojkom, ma koliko se drugima ne svidjala, bitno je da je meni lepo, to mi je dovoljno! dovoljno da me ni ponos ne razdvoji od nje.. Dance 4 life!!
Svakom muskarcu je vazan sex onoliko koliko i zenama, a sex je najveci razlog zbog kojih dolazi do razvoda jer i tu postoje razlicite potrebe kao i kvalitet, postoje osobe kojima je potrebno jednom nedeljno il manje kao i onih kojima nikad nikad nije dovoljno, zato je lepo da se i tu nadju iste osobe i ako mnogima to deluje nevazno to je veoma vazno kada je razlika velika a daleko od toga da je sex jedina stvar koja je vazna kod izbora, bilo kod zene il muskarca, vec je potrebno da se mnoge vazne stvari uklapaju sto zvisi kako kome sta najvise odgovara. Oni koji to rade zbog trofeja nece nikad naci pravu osobu, a oni koji se zaslepe prolaze jos gore, zato je najvaznije da se ne obraca paznja na broj vec trazi ono sto nam najvise u celokupnosti odgovara. a svak voli lepo ako je moguce i ako lepota nije presudna al bi bilo dobro da zadovolji potrebe a ne da se neko zapusti pa umesto da nekoga privlaci ta osoba je odbojna bez obzira na sve ostale kvalitete.
Nije sve u lepoti,vec u dobroti i iskrenosti.Muskarci,veliki broj njih se vara ako misli da ako ima pored sebe lepu curu da ce mu ona vecno biti verna.Svaka cura je u sustini ista.Lepota bude i prodje a dobrota ostaje.Veliki broj lepih cura misle da su boginje a u stvari su samo sponzoruse,Malo su se zeznule u koracima.
vazna je i lepota za svakoga kao i sve ostalo zato ne dozvolite da se zapustite al nije presudna verujte a moze i da bude presudna po nekad a karakter nema veze sa lepotom jer ruzne mogu da budu loseg kao i dobrog karaktera isto kao i lepe osim sto jednima smeta komplex vise a drugima komplex nize vrednosti ako ga imaju.
ja se ne lozim na dobru ribu nego na dobar sex...mnoge lepojke utripuju da je dovoljno sto izgleda bruka da su odradile posao...moj batica ne reaguje na takve..ali naravno ima i pametnih devojaka koje to shvataju
Bitno je i da je lepa,a i pametna.
Mislim realno sta ce momku pametna devojka...a rugoba. Ali ne treba ni previse lepa... Zlatna sredina je najbolja.. "Zene nisu nikada tako jake,kao onda kada se naoruzaju vlastitim slabostima."
41 Posta
• Stranica 1 od 3 • 1, 2, 3
Forum Statistika