Jeste li se uplasili?
Opisite nam to vece, taj dan?
A zanske mogu da pomognu
Pa da vidimo ko je hrabriji
|
Meni
Sanjalica.com |
Moderator: Sanjaličari
Pravila foruma
************** Radi kvalitetnijeg boravka preporucujemo da procitate PRAVILA FORUMA Pretrazite sadrzaj po raznim osnovama uz pomoc nase PRETRAGE
Izgubljena nevinostMuski da vas cujemo kako je bilo prvi put?
Jeste li se uplasili? Opisite nam to vece, taj dan? A zanske mogu da pomognu Pa da vidimo ko je hrabriji Niko nije rekao da je lako biti roditelj, sad znam i zasto ![]()
15 februar 1998
bilo je super, to mi je bio prvi dechko, jedno divno stvorenje, ukupno smo bili zajedno dve i po godine, raskinuli negde u proletje 2000... mislim da sam zbog njega izavolela sex, jer nisam spoznala njegove ruzhne strane! Through the darkest night
comes the brightest light And the light that shines is deep inside It’s who you are...
Hm....2002 godine u februaru....ne mogu reci da je bilo predivno ali nije bilo ni lose...Svece, vino, nervoza, strah od nepoznatog, bol, uzivanje...sve skupa...Rado se secam tog puta....mada me decko posle razocarao...ali hvala mu sto me naucio nekim stvarima....
![]()
uuuu...kod mene to bilo davno...jos sam bio u osnovnoj skoli...Ja sam bio sesti razred...ona osmi...vec iskusna...Obzirom da sam ja bio malo poznatiji u skoli...da ne kazem problematican...imao sam mnogo devojaka...Jednog dana je ona dosla na nas cas fizickog...odvela me je u salu...i tamo se to desilo...Ni danas nisam prilicno siguran kako se to odigralo i koliko je trajalo...
slično kao i stevasrs
to je bio prvi dan škole...ali srednje.... napravio sam neko sranje u školi i odma se neka idiotkinja napalila...sledeći dan smo otišli u wc i tako..... sa ovim idiotkinja sam mislio da mi se baš i nije svidjala.. mislim bila je swatka ali ipak...
fino fino. Nego gdje cekas 2007-u
hehe pisonja...
lazhesh enteru, znam da si se prodao kad si se najeo pasulja
Through the darkest night
comes the brightest light And the light that shines is deep inside It’s who you are...
Nisam se uplasio koliko sam se spetljao pa smo se ismejali i ja i ona jer je i njoj bio prvi put. Bilo je ekstra, nije bilo mnogo krvi, spetljao sam se na pocetku ali smo se posle uigrali i ja i ona i onda je bilo ekstra.
![]()
Forum Statistika