Izvinjavam se zenama koje nisu ovakve i na koje se ovo ne odnosi.|
Meni
Sanjalica.com |
Moderator: Sanjaličari
Pravila foruma
************** Radi kvalitetnijeg boravka preporucujemo da procitate PRAVILA FORUMA Pretrazite sadrzaj po raznim osnovama uz pomoc nase PRETRAGE
47 Posta
• Stranica 2 od 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Muške fraze :)Muske fraze? zenske fraze? Sve to zavisi od pojedinaca. Tesko je zenama udovoljiti, zato je dobro sto postojimo mi muskarci da odredimo kraj i stavimo tacku. Zene redovno daju za primer romantiku nekih drugih muskaraca, jer sta god im njihov pruzi tu nikad nije neka njima zadovoljavajuca romantika, vec potpuno normalna pojava koja nema odredjene granice i na kraju citavog naseg truda da vam udovoljimo, pojavljuje se glavobolja il joj je bilo mnogo lepo pa je sada umorna... Za mene su to zenske fraze kojima zene najcesce manipuliraju muskarcima i na kraju muskarac od tog svojeg citavog truda ne dobije nista, dok se mi vasi voljeni muskarci kako ovde pise, nasim frazama, koje ne moraju da budu ovakve proste i jednostavne, koristimo da bi uzivali sa vama i pruzili vam maksimalno zadovoljstvo u cemu ne vidim nikakvu zlu i nepostenu nameru.
Izvinjavam se zenama koje nisu ovakve i na koje se ovo ne odnosi.
Re: Muške fraze :)Ne morate ići daleko. Idite na komentarisanje slika ovdje na sajtu. Tamo je sve prepuno (nemaštovitih) muških fraza.
Pitam se kako im nije jasno da bi im malo originalnosti popravilo izglede. Ili je poenta u pripadnosti muškom krdu. Znak prepoznavanja među mužjacima. Šta li? ![]() "Što manje misliš,imaćeš više istomišljenika."
Re: Muške fraze :)Moguce je da si previdela cinjenicu da postoji velika prohodnost svih tih fraza, inace ne bi bile tako zastupljene.
Re: Muške fraze :)A može biti, sve je u nekim relacijama na ovome svijetu...nešto kao zakon ponude i potražnje...e, da...
(ja nisam odavle)"Što manje misliš,imaćeš više istomišljenika."
Re: Muške fraze :)Svakako moras priznati da se i tebi moze servirati neka najobicnija fraza, ako se lepo udene u trenutak.
Uostalom, znas, zensko si. Moze neko da pridje kao astronaut, sa sve bogatim efektima i originalnostima, al' ako ti se ne svidja, nema 'leba tu. A neki koji bi ti se svideo bi mogao da se osmehne i saplete naglavacke, pa mu ne bi uzela za zlo.
Re: Muške fraze :)
U prevodu , svaki lonac nadje poklopac. Grubo receno , ali zapravo i jeste tako. Uostalom , sam/a je kriv/a ona/j sto pada na zenske/muske fraze. Lepo kaze ona narodna: "Ljubav jeste lepa , al ne mora da bude i slepa". ![]() Magna res est vocis et silentii tempora nosse.
Velika je stvar znati vreme govora i cutanja.
Re: Muške fraze :)Ovo si tako lijepo rekao "kada se udene u trenutak"...Ponekad baš umiješ da me oduševiš.
Jedni je problem što mogućnost da oni što se služe jeftinom frazeologijom imaju osjećaj za trenutak i udijevanje u isti, minimalna. Možda je rješenje u neverbalnoj komunikaciji. ![]() "Što manje misliš,imaćeš više istomišljenika."
E stvarno mi se svidja ovaj deo, i stvarno je tako, lepo si to objasnio, jednostavno ali jasno.. bravo ![]()
Istina, kako kazu nije bitno sta kaze, nego ko kaze! ![]() U svemu losem postoji nesto dobro...
Re: Muške fraze :)ne znam zasto se od strane zena muskarci cesto svrstavaju u krdo...???
nisam nesto raspolozan da pisem puno na ovoj temi jer pisati o ovome zenama koje ne razumiju ( 80% ) je gore nego voditi bitku sa vjetrenjacama a da napomenem da tih 80% smatra sebe ( mozda i jeste ) bogom danim da razumiju sve vezano za osobe suprotnog pola i druga napomena tih 80% zena je dobilo od svoga partnera svjesno dopustenje da misle da su u pravu zbog mira u kuci... nesposoban za potpis...
Re: Muške fraze :)Mislim..............................................................
![]() ...Bol koju prouzrokuje ljubav, može izlijeciti samo ljubav...
Realno, kad bi bili mrvicu spontaniji, oprostila bih i fraze..... Ovako su ukalupljeni, cudo jedno.... Kritikujem zene da lice jedna na drugu, al sto muskarci primjenjuju copy - paste, da ne povjerujes ![]() ...Zaključano srce je, al' zna zvuk tvog koraka...
Re: Muške fraze :)Realno, kad bi bili mrvicu spontaniji, oprostila bih i fraze..... Ovako su ukalupljeni, cudo jedno.... Kritikujem zene da lice jedna na drugu, al sto muskarci primjenjuju copy - paste, da ne povjerujes ....cruella....potpisujem
...kod nas je bas tako...sve isti obrazac ponasanja...smori te ziv dok te ne smuva a poslije ti kaze...:"Ako ti se vise ne javljam znas sta je!" ![]() ...ljubav je samo ime koje ljudi nadjevaju zabludama........
Re: Muške fraze :)Nije fraza, al je obrazac ponašanja.... Kad te prođe na ulici, recimo nakon nekog ne baš slavnog date-a, propalih pokušaja da te smuva, dugotrajnog smaranja telefonom, mail-om,etc, ili pak viđanja.....Dušo, ne ujeda jedan kratki pozdrav,tri slova, ali i ne vrijedi toliko da ih ne možeš izgovoriti....Znamo da nemaš hrabrosti
![]() E sorry narode što se nadovezujem ovako...Nećem više ![]() ...Zaključano srce je, al' zna zvuk tvog koraka...
Re: Muške fraze :)Joj upravo to, cruella bas me podseti , cemu to nejavljanje i spustanje glave...strasno...
Secam se jednog lika koji me jednom tako spopao na ulici i stavio mi odmah do znanja kako ima butik, kako mi je mahao iz tog njegovog butika ali ga nisam videla...a ja Da bi posle godinu dana moja drugarica naletela na jednog lika, sa bukvalno istom pricom od reci do reci, tako sam i shvatila da je isti u pitanju ![]() U svemu losem postoji nesto dobro...
Re: Muške fraze :)Cekaj sad. Kakva hrabrost? Gde je tu, onda, hrabrost od strane zena da budu s nekim? Ti muskarci su Imali su hrabrosti da se ponude. Videli da nemaju kome. Zasto bi i dalje to radili? Stvarno.
Lepo rece DrDragan: zbog mira u kuci cute. Naleteo sam na neki od onih motivacionih govorancija. Kaze, lik: "Od kako sam shvatio da ne moram da budem u pravu, nisam se posvadjao sa zenom." Meni je to totalno bedno nesto. Za oboje. Zensko verbalno nasilje je dobilo legitimitet. A da ima kvaliteta u tom kvanitetu, pa i da kaze covek. Vec je prosto razmisljanje naglas. I bacanje prasine preko onoga sto se treba zatrpati tim recima. Bah.
47 Posta
• Stranica 2 od 4 • 1, 2, 3, 4
Forum Statistika