|
Meni
Sanjalica.com
|
Moderatori: pradevojcica, Sanjaličari
Pravila foruma
************** Radi kvalitetnijeg boravka preporucujemo da procitate PRAVILA FORUMA Pretrazite sadrzaj po raznim osnovama uz pomoc nase PRETRAGE
Re: Kad nekog volite sta bi sve uradili za nju-njega?Na kraj sveta i nazad.
![]()
Re: Kad nekog volite sta bi sve uradili za nju-njega?Kad negog volis nije bitno toliko sta ces ti uraditi ako taj neko tebe ne voli
.. Mozes skidati zvijezde sa neba dzaba ti.. Ali ako i on tebe voli, dovoljna je najmanja sitnica da usrecis tu osobu, jer ces tacno znati sta joj u kojem trenutku fali i treba ![]() (¯`v´¯)
.`·.¸.·´ ¸.·´… ¸.·´¨) ¸.·¨) (¸.·´ (¸.·´ .·´ ¸¸.·¨¯`·…. love is in the air
Re: Kad nekog volite sta bi sve uradili za nju-njega?Slazem se da je neprocenjivo to sto neko uradi za vas da bi vam dokazao svoju ljubav i odanost, ali, naravno da muskarci moraju vise ciniti za zene, jer, kada ima paznju, ljubav, sigurnost i poverenje, onda se jedino oseti voljena. Zato, momci, u akciju sa sitnicama, jer to zene najvise vole.
Re: Kad nekog volite sta bi sve uradili za nju-njega?Bez sve sale, oprala bih secer sa zele kocki koje stavljam u tortu, jer mu smeta osecaj kad mu zakrcka secer pod zubima
Zar nije dovoljno? ...TIMSKI RAD: Mogucnost da se krivica prebaci na druge.
Re: Kad nekog volite sta bi sve uradili za nju-njega?Volim samo svoju decu, i za njih sam spremna sve da uradim!
Onog koga postujem, uradim dosta za njega, ali to nije sve, ni priblizno...! I, postoje ljudi koje obozavam, za njih sam uvek tu...i, uradim onoliko koliko mogu.
Re: Kad nekog volite sta bi sve uradili za nju-njega?Imam utisak da bih dala i svoj zivot u zamenu za zivot voljenih ako bih imala takav izbor..
I nije tu nista plemenito koliko zvuci ovako kad se kaze. Prosto mi i sama pomisao na bol zbog bespovratnog prestanka njihovog postojanja, iskljucuje svaku sposobnost da racionalno razmisljam i donosim odluke. Samo se kao lavica borim da taj bol izbegnem.. Pa i protivno nagonu za prezivljavanjem. S druge strane, mnogo manje ustupke mozda ne bih napravila, koliko god to nemalo logike.. ![]()
Forum Statistika