|
Meni
Sanjalica.com |
Moderator: Sanjaličari
Pravila foruma
************** Radi kvalitetnijeg boravka preporucujemo da procitate PRAVILA FORUMA Pretrazite sadrzaj po raznim osnovama uz pomoc nase PRETRAGE Re: Sta nedostaje Sanjalici?Sanjalice, mislila sam na Sanju 733, ali i tebe bih voljela više čitati ovdje i nadam se da će te uskoro proći ta letargija (koja je i mene obuzela poprilično)...raspust je pa mi mozak malo na leru...
![]() "Što manje misliš,imaćeš više istomišljenika."
Re: Sta nedostaje Sanjalici?Aha izvini ... a i primetila sam da me zove Sanja ... tako da je to def neko od starih ... jer sam ja inacce jelte sanjalica
off: nije nas ista letargija obuzela ![]() Niko nije rekao da je lako biti roditelj, sad znam i zasto ![]()
Re: Sta nedostaje Sanjalici?sanja733, sanjalica i svi ostali. Ovo je tema za slicne rasprave, tako da ima svako pravo da iznese iskreno do kraja svoje misljenje, svi mi gresimo: ja, sanja733, sanjalica i svi ostali. Mnogi su dobri clanovi napustili ovaj torum iz nekih nezadovoljstva pa i ja sam bio iz slicnih razloga odsutan jedno vreme, al sam i tada bio iskren i otvoren o svim problemima, tako da o tome necu vise da ponavljam niti o tome diskutujem jer takvih i slicnih problema ja vise nemam, ponovo sam ovde prisutan kad god za to nadjem vreme i zao mi je sto ovde nisu neke osobe koje su mi veoma drage, interesantne i koje su su napustile ovaj forum iz slicnih razloga iz kojih sam se i ja jedno vreme udaljio, jer po mom misljenju tih problema ovde vise nema. Sa administratorkom ,,sanjalica'' nikad nisam bio u nekim posebnim bliskim odnosima al mi to ne smeta sve dok me niko ne napada i dok ovde postoje osobe koje su mi interesantne.
Re: Sta nedostaje Sanjalici?ne nedostaje nista ...samo da se skine prasina ....
![]() UPOZORENJE!
-Postove ovog Autora citate na sopstveno odgovornost. -Preporucuje se da pre citanja ,konsultujete lekara o mogucim stetnim posledicama po vase zdravlje. -Autor ne snosi odgovornost za reakciju ,koju bi post iznad mogao da izazove kod vas.
Re: Sta nedostaje Sanjalici?Fali to što bi trebalo da bude manje opterećenih ljudi ko fali a ko ne fali, već da jednostavno uživaju u forumu jer sa na ovaj
način skreće sa svih tih zanimljih tema koje postoje na ovom forumu zbog nekog običnog mlaćenja prazne slame, da bi na kraju neko ispisao nešto malo duže i svi bi ili izgubili živce ili bi jednostavno skroz igubili volju i radili ono što ja upravo ovde pišem, vratili se temama... Folk je narod.Turbo je sistem ubrizgavanja goriva pod pritiskom u cilindar motora sa unutrašnjim sagorevanjem.
Re: Sta nedostaje Sanjalici?sto, nije lose ponekad kad dodje neko prodrma nas malo, kaze nesto ... mi se probudimo kazemo pokoju i mozemo da se vratimo zimskom snu
oni koji zele da pisu - tu su ... oni koji ne zele nisu tu i to je to ... tacka .... zaista ne znam sta se ocekuje od nekoga (mene) da uradi po tom pitanju? da idem po drugim forumima da molim clanove da se vrate? da obecavam kule i gradove? predizborni govori & obecanja? neeeeee, to nisam ja i to nije ovaj forum .... tj ovo sto vidite je Sanjalica ... to je to .... nema nista iznad, nista ispod ... kome se svidjamo .... dobro dosli su kome se ne svidjamo ... dobrodosli su - al nek cute i ja ne idem okolo i ne pljujem po svemu sto mi se ne svidja ...msm i gde bi bio kraj tome da sse tako radi Niko nije rekao da je lako biti roditelj, sad znam i zasto ![]()
Re: Sta nedostaje Sanjalici?Sami pali, sami se ubili... i naravno da moram da okarakterišem broj 27 sa minimalno brojeva i naravno
da moram uneti 30 u moju poruku, jer je to neophodna sadržina ![]() Folk je narod.Turbo je sistem ubrizgavanja goriva pod pritiskom u cilindar motora sa unutrašnjim sagorevanjem.
Re: Sta nedostaje Sanjalici?Nedostaju ljudi!Kad dodju ljudi doci ce i moratori,forumasi,chateri,obicni clanovi...160000 clanova a samo 100 na vezi...Tu nesto,opasno,nije u redu...
Re: Sta nedostaje Sanjalici?160 000 clanova a maksimalno 1OO na vezi(na zalost) Sigurno da to nesto nije u redu. A sta nije u redu??? to je i razlog zasto postoji ova tema. Ja bi naveo razloge za koje ja licno mislim.
1. I najveci, Brojna konkurencija foruma se mnogo povecala a i dalje raste. 2.Noviji forumi se radjaju sa novim idejama, mada svi oni imaju svoje nedostatke kao i prednosti a isto i ovaj. 3.Neki su se clanovi udaljili iz nekih nezadovoljstva jer se niko nije potrudio da ih razume i podrzi, sto je slucaj sa svim ostalim forumima pa i ovim, jer predpostavljam da je tesko razumeti po nekad i samog sebe a ne kamoli svakoga iz foruma. 4. Neki su se clanovi prezasitili forumima i forumskim druzenjima i posvetili privatnim problemima. 5. Postajale su na zalost i zaduzene osobe za ovaj forum, isto kao i u ostalim koji su lukavo zloupotrebljavali svoje pozicije i tapsali po ramenima njima umiljate osobe a iskrene redovno napadale, radi kojeg razloga su na zalost neke od kvalitetnijih osoba nestali. 6. Postoje osobe koje su shvatile da ne postoji nigde forum visokog kvaliteta tako da nisu nigde nasle sebi svoje pravo mesto. 7. Postoje osobe kojima forumi sluze za lukavo ostvarivanje nekih svojih ciljeva pa kad vide da su procitani onda nestanu kao da ih nikad nije ni bilo. Neznam zasto bi samo ja pisao ovde iskreno svoje misljenje, mislim da bi trebalo i ostali ako zele da pomognu ovom forumu il bilo kojem drugom, a ne da cute il sve prave ravno, jer sam siguran da se i sanjalica sa mnom slaze da niko od nas nije perfektan, a isto tako i nijedan forum. Ako neko misli da je njegov forum perfektan onda laze i sebe i ostale.(Najvise sto mrzim posle kica to je laz).
Re: Sta nedostaje Sanjalici?Sada joca spomenu ... forum visokog kvaliteta .... Sta je to? Sta to znaci?
Niko nije rekao da je lako biti roditelj, sad znam i zasto ![]()
Re: Sta nedostaje Sanjalici?Neznam ni ja sam sta je forum visokog kvaliteta al sigurno nije forum zabave jer ja mislim da je 99,9 % foruma zabavnog kvaliteta slicnih sanjalici a medju njima je Facebook najveca konkurencija zabave svim forumima. Da bi forum bio visokog kvaliteta ne moze da se bavi svim i svacim vec mora da se skoncentrise u onome u cemu bi bio najinteresantniji i u tome eliminise sve ostale forume. Niko od nas nezna sve, sto je normalno al niko od nas nezna ni sta sve postoji u sanjalici tako da je sve prezasiceno i komplikovano. Ni ja nisam mogao da pratim moje delove pa sam mesao babe i zabe al bar to priznajem. Mora sve da se rascisti i dobro organizuje.( Lako je to da se kaze al je tesko da se postigne) svi to znaju. Zato je tu potreban dobar plan slozna ekipa i eliminacija svega suvisnog bez odugovlacenja i pardona. @sanjalica sama tu ne moze nista da uradi. Ako neko misli drugacije neka pise.
Re: Sta nedostaje Sanjalici?Po meni je pričaona jako prazna, a forum ima previše tema..meni dođe da pišem na forumu ali kada uđem vidim mnogo tema i loš raspored odmah se predomislim o.O
S ciljem pred očima i najsporiji napreduju brže nego najbrži bez cilja.
Re: Sta nedostaje Sanjalici?Hm, necu bas o detaljima, recimo da mi je najupadljivije da fali vise aktivnih forumasa. Kad svega 5 ljudi postuje redovno onda po 2 dana treba da se nakupi 10ak novih postova, a koliko tek da se pokrene iz mrtvila neka tema koja je mozda zanimljiva a vec par mjeseci nije aktuelna.
I noga u guzicu je korak naprijed.
![]()
Re: Sta nedostaje Sanjalici?Nazalost sto se tice broja clanova mi tu ne mozemo nista. Svi mi znamo da je ranije bilo puno ljudi i da se puno pisalo, pa je onda nekome smetalo sto ne moze da dodje do reci i tako se sve zavrsilo. Sanjalica ima clanova koliko ima, i niko od nas ne moze i nece da dovlaci clanove. Jednostavno ko dodje dobrodosao je, a ko nece, ne mora. Ovo je veliki sajt i za svakoga ima mesta. To sto trenutno ima aktivnih clanova koliko ima, ne zavisi od nas samih clanova. Meni je lepo da ponekad sednem i pisem, da vidim sta ima.
Slazem se da nema puno aktivnih clanova, ali ima dosta. Ne zaboravimo da na sanjalici ima mnogo onih koji se dopisuju preko chata i putem poruka te da su zato na sajtu. ![]() Ovo je visenamenski sajt, i ne mozemo od svakoga traziti da bude i na forumu ![]() Sveti se životu zaboravom.
Re: Sta nedostaje Sanjalici?Znam, Plazmicice, slazem se s tobom, ali eto, meni je to glavni razlog sto mi je jedan drugi forum interesantniji. Mada je Sanjalica i dalje najsimpaticniji sajt.
![]() I noga u guzicu je korak naprijed.
![]()
Forum Statistika