Upoznavanje, druzenje, zabava
Ljubavni horoskop 2015. godina

Dobrodošli na Sanjalicu Uloguj se  |  Registruj se  |  Zaboravljena šifra Clanovi Online: 14

 

Erotske priče

erotske pricestopostosex.com


wow

Silva

Ustao sam, poljubili smo se u usta, ja sam mazio njenu predivnu tvrdu guzu. Otkopčavala mi je košulju, polako mi je ljubila prsa. Uzeo sam ju na ruke i odnio ju u spavaću sobu. Spustio sam ju na krevet, zapalio sam svijeću i legao pored nje.

Ona

Polako prstima mazio sam njene bradavice koje su se isticale kroz tanku haljinu. Osjećao sam njihovu tvrdoću kroz tkaninu i razmišljao o tome kako bi ovog trenutka više od bilo čega na svijetu ljubio te bradavice. Izvijala se pod moji dodirima i njezin jezik je uskoro kružio po rubu mojih usana.

Ordinacija

Bila je prekrasna, cice su joj se skupile od prekriženih ruku i zlatile od sjaja ... nešto nevjerojatno ... ja sam ludio.
Prišla mi je i počela otkopčavati remen, čitavo vrijeme ne skidajući pogleda s mojih očiju, traperice je svukla zajedno s tenkama – E sad .. progovori ... da vidimo taj tvoj stroj maleni

Marija

Marija je baš bila vruća. Legla je preko mene trljajući svoje *** o moje grudi a svoju p*** o moj k***c, dok me je ljubila i cepala mi odeću kao životinja! Bio sam tako napaljen da sam se brinuo da ne svršim unutar pantalona pre nego što mi ona uopšte i dodirne alatku.

Moj profesor

Njegovo lice se ozarilo kao da je klinac koji je upravo dobio svoje najdraže bombone. Obuhvatio je svoj p*** i počeo je masturbirati. Isprva je to činio polagano, a onda sve brže.

Stražnja soba

Boris je zapanjeno gledao svoju ženu i ni u najluđim snovima nije pretpostavljao, a kamoli sanjao, da je njegova žena sposobna za takvo nešto. Muškarac ju je j*** snažno, dajući joj fantastičan osjećaj zadovoljstva.

U javnoj kuci

Ja sam legla na krevet i raširila noge i tražila da me poliže. Nisam htjela gubiti vrijeme pa sam tražila da odmah prijeđe na p***u. Danny je to odradio fantastično. Nikad u životu nitko mi nije tako dobro polizao ***u. U biti nitko mi i nije lizao p*** nego muž i on.

Njena malena tajna

Saša je bila fenomenalan komad. Kada je ušla u stan morao sam se uštipnuti da povjerujem kako je ova prelijepa dvadesetogodišnjakinja stvarno moja djevojka. Duga plava kosa nesputano joj je padala preko ramena uokvirujući lutkasto lice s tamno smeđim očima, malim nosićem i seksi punim usnama.

Barbika u raljama sexa

Možda će zvučati pomalo perverzno, ali čitava ta situacija me jako napalila, tako da sam bez puno premišljanja sjeo na fotelju, izvadio svog ukrućenog macana i počeo d*****, gladno promatrajući Barbiku kako se usnula gnijezdi na nerazvučenom dvosjedu.

Buran okrsaj dvoje zudnika

Tako je i bilo. Ona se nabadala, a on joj je ljubio s**e, grickao ih i gnječio svojim rukama. Sada je bila gospodarica, crvena kraljica i njene su želje bile zapovijed. Zrcalo joj je davalo snagu, gledala se u njemu i poželila da svrši odmah i sada. I svršila je. Tako je uzbuđena bila.

Gospodarica Meri

Meri čudno nastavi gledati svog Lexija kako liže Ksenijine cipele i kako mu ova meće oko vrata novu ogrlicu sa natpisom " Vlasništvo gospodarice K ." Gledala je kako se miče sa užitkom na svako škljocanje prsta, odnosno radi poslove oko Ksenije.

Nalakirana

Najlepše je kad bi me njeni nježni noktići, i tabani ljubili po mojoj bradi, dva tri dana neobrijanom. Kao da sam upijao njen lak za nokte, kao da je tek nalakirana, friška. Činilo se da hoda po mojim dlačicama neobrijanim iznad vrata.

Uobrazena mala

Oni zeljni s***a jedva su docekli krenuli su bez imalo stida da je hvataju za ***e,za njeno malo slako d**e,a ja sam bio zbunjen,nisam bio siguran sta da radim,ali brzo me je ona prekinula,rekla je ajde svo cetvoro da se j***o…pitao sam kako,na sta su se svi nasmejali.

Strana 1 2 3

 

Ako imate priču koju bi rado podelili sa nama, to možete uciniti na nasem FORUMU

 

stopostosex.com sexarhiva.com
 


Smajlići
Pravila minichataSve o Pančevu

|  O nama  |  Uslovi korišćenja  |  Često postavljana pitanja  |  Marketing  |  Kontakt  |
Vesti | YuPortal
Copyright © 2005-2014 by Sanjalica.com